Underbart!

Nu har jag precis lagt Lowa för natten, skönt att sitta och ta det lite lugnt en stund känner jag, för jag är helt mör och trött i kroppen efter ridningen, det var verkligen super härligt att rida idag eftersom det inte va allt för varmt fast solen sken!
Det blir förhoppnigsvis en tur till i veckan :)

Lowa hade haft de bra hemma hos Ingrid och hon verkade inte ha saknat mig speciellt mycket, när vi kom tillbaka satt dom och lekte med en massa burkar i köket :) Tackar verkligen Ingrid för att hon passade henne medans jag och Anna red, vad skulle ja göra utan henne ;)

rida..

Imorgon ska jag äntligen rida igen, jag hade ju lovat mig själv att de inte skulle gå så lång tid mellan gångerna men man kan ju inte göra allt här i världen ;)
Men imorgon är de jag och Anna som ger oss ut och under tiden vi rider ska Ingrid vara barnvakt åt Lowa :)
Jag hoppas på fint väder :)


På förmiddagen kommer Anna ner till mig och då ska vi laga ihop en god sallad, jag har saknat henne!!!

Äntligen hemma.

Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga och de kan ja hålla med om, helgen har varit kanon på alla sätt och vis och nu har jag fått mig en dos av familjen Jonsson.
Men de är allt bra skönt att komma hem både för min och Lowas del, Lowa har varit jättesnäll med tanke på allt nytt, mycket folk omkring henne och allt annat som inte är som hemma.
Dock va hon en liten bråkstake igårkväll, hon somnade som vanligt vid 7 tiden men kl 9 vaknade hon igen och skulle minsann inte somna om.
Gick och la mig med henne vid halv 11 och skulle försöka få henne att somna men då skulle hon bara leka och absolut inte ligga ner, men stax efter 12 somnade hon äntligen.. ;)
Va nere på Allum igår och handlade lite, va meningen att jag skulle hitta något till mig själv men som vanligt blev de en massa kläder till Lowa. 

Köpte även Lowas första docka också, jag skulle in och kolla efter lite leksaker till henne och fick se en docka som jag visade henne och hon blev helt tokig och skulle inte släppa taget om den och då hade jag inte mage att ta den ifrån henne, hon tycker de är jättekul att slå och pussa den i ansiktet ;)


Nu orkar ja inte skriva mer, de blev ett blandat inlägg men de får ni stå ut med ;)

imorgon far vi.

Orkar inte skriva så mycket idag, jag är jättetrött och har massor att packa och plocka iordning.
Imorgon far vi till göteborg, jag längtar så tills vi är frame, ska bli så skönt att komma bort..
Jag längtar inte tills på söndag då vi ska komma hem ;)


Ha en trevlig helg, kommer garanterat inte blogga något..

kvällsuppdatering.

Gör ett litet inlägg innan jag går in och lägger mig.
Har inte allt för mycket att skriva om men då har jag iaf uppdaterat..
Idag har jag och Lowa varit iväg till min syster och Thea, vi skulle ha åkt in till min andra syster(Linn) och hälsa på men då skulle de komma en och köpa min syster(anna) bil, så vi fick stanna hemma.
Sen gick jag hem och fixade lite käk och sen vidare till min mamma, eftersom vi åker till göteborg på fredag ville ja träffa henne, mamma kär som man är ;)

Just nu sitter jag och Johannes och tittar på Efterlyst och efter de blir de sängen Ska in till stan imorgon och handla hem lite mat tilll Johannes så han har i helgen när jag är borta och sen bort till min syster (Linn) och hälsa på och sist men inte minst ska vi kopla in bilbarnstolen i henne bil eftersom vi ska ha den till göteborg i helgen!!


God natt!!








bilder..

Det får bli lite bilder idag, har inte något roligt att skriva iaf ;)


Lowa sitter hos pappa och myser..



                    






Lowa fick prova sina nya stövlar dom hon har fått av sin farmor..:)


göteborg

På fredag ska jag, Lowa, Anna,Thea, Linn och Mattias dra till göteborg och hälsa på våran kära syster med familj.
Ska bli skönt att komma bort ett tag från allt här hemma, slippa bry sig!
Har bara en sak som jag måste fösöka klura ut och det är vart ska Lowa sova? Jag kan inte lägga henne i en säng utan att hon kryper ut och golvet är inte att tänka på. Har funderat på att köpa en resesäng eftersom de är omöjligt att få henne att somna i famnen eller någon annan stans, hon måste ha en säng så jag kan lägga henne där och gå ifrån henne annars somnar hon inte.
Så de får nog bli en sväng till jysk och kolla på en där.



Jag saknar min syster som bor så långt ifrån mig..

skallebank.

Idag mår jag som jag förtjänar men min kväll igår var verkligen toppen och snacka om att de va mycket folk ute!
Jag kom dock hem väldigt sent igår, tror det var 3-4 och så sent har jag inte varit vaken sedan jag fick Lowa.
Annars idag har jag mest tagit de lugnt, låg och halvsov till kl 1, och sen kom Johannes och Lowa och han hade köpt med Mc Donalds och jag blev överlycklig. Finns inget bättre en fetmat dagen efter ;)


Nu har precis Johannes bleve hämtat av sin mamma för att hämta sin bil, sen kommer han hem och då blir de varma mackor :)




Nya vagnen..

På förmiddagen åkte jag och Lowa in och hämtade Emelie sen vidare till Karlskoga och hämtade den nya vagnen, den är så snygg och hon åker som en prinsessa i den :)
Jag är jättenöjd, nu har jag bara en sak kvar att köpa och de är en fotsack till den sen är jag nöjd ;)

Nu har jag iaf kommit hem till Emelie, vi åkte till Josefine och Tommy efter karlskoga och lämnade Lowa och sen drack vi lite kaffe och efter de körde Josefine oss in till stan. Ska vara hos Emelie tills Anna kommer in till stan och sen åker vi till Andrea och gör oss iordning för kvällen ;)


Ha en bra kväll :)


Happy.

Nu har vi för en stund sedan kommit hem från Josefine och Tommy, de va en trevlig kväll där!
Imorgon ska Josefine vara barnvakt åt Lowa medans jag är inne i stan och Johannes jobbar. Första gången vi lämnar bort Lowa en längre stund men jag har inget att oroa mig för eftersom Josefine är snäll och duktig med Lowa.
Jag ska iaf ut och dricka imorgon, så jag ska sova över hos min vän Anna på natten.. :)


Imorgon ska jag åka och hämta nya vagnen, jag längtar så och kommer ha svårt att sova sen ;)

ensam.

Fy, sitter i min ensamhet här hemma. Visserligen är ju Lowa här men hon ligger ju i sin säng och sover sen länge tillbaka. Johannes ät iväg och jobbar men han kommer snart hem men jag verkligen hatar att vara själv på kvällen när de börjar bli mörk, jag är extremt mörkrädd..
Är supertrött men vågar inte släcka ner lamporna och sen gå in i mörka sovrummet och lägga mig, är rädd att någon ska dra tag i mina fötter när ja ska lägga mig, de ryser i mig bara ja tänker på det!-burrr-

Nu har jag precis prata med Johannes och han är på väg hem iaf! Nu kan jag snart pusta ut ;)

HETT/solhatt!

Idag kan man verkligen säga att vädret har varit toppen, trodde ett tag jag skulle dö av värme. Hade det varit varmt i vattnen hade jag slängt mig i på en gång.
Var iaf in till stan idag och jag var verkligen tvungen att köpa en solhatt till Lowa.
Hon gillar inte alls att ha på sig den och vill hela tiden dra av sig den men som tur är de finns de så man kan knyta ;)


Lägger upp lite bilder på Lowa i sin nya hatt ;)






solig dag?

God morgon! Ser ut att bli fint väder idag med. Idag ska jag och Lowa åka in till stan men Anna och Thea, Thea ska till tandläkaren för första gången och då ska jag passa på att gå till systemet och handla lite inför lördag..
Ska försöka hitta en solhatt till Lowa, de går ju inte att ha mössa på sig nu när de är så varmt ute!
Måste verkligen köpa blommor som jag ska ha ute så vi får se om ja åker dit efter stan eller om jag tar de någon annan dag..

Trodde jag skulle ha världens träningsverk i kroppen idag efter ridningen men än så länge har den inte kommit, får den säker imorgon, jag skulle bli chockad om jag inte fick ;)

Nu ska jag göra mig iordning, ha en bra dag!

Ridit!

Nu på eftermiddagen har jag varit iväg och ridit, de var år och dar sedan jag gjorde de och de var verkligen på tiden nu. Som jag har längtat!!!
Vi var ute på en lång skogstur i de underbara värdet men jag kan ju säga att jag var genomsvett när jag kom tillbaka!
Men nu ska jag ta mig i kragen och försöka rida lite oftare, de är ju något jag har som intresse och sen bra träning :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag dricka kaffe och njuta av de underbara dagen som varit!

skurat altanen..

Idag är de så härligt väder ute, likaså igår.
Har fått mycket gjort idag, först började jag riva ut allt från altanen sen skurade jag den och ställde rätt allt och de va inte de lättaste eftersom bordet+ stolarna väger bly ;)
Men nu är de iaf klart så nu känns de mer lockande att sitta här ute..
Efter de hängde jag tvätt och plockade undan här hamma så nu ser det ut som ett hem igen..


Nu ska jag se om tvätten har torkat sen ska ja plocka lite i rabbaterna!!!

Sjuk, IGEN!!

Jahopp, då var Lowa sjuk IGEN. Vet inte hur många gånger hon varit sjuk nu på så kort tid.
Inatt har hon krånglat som aldrig förr och täpt i näsan så hon inte kan andas men som tur är har hon kommit på hur han kan andas genom nappen.
Jag hoppas inte de håller i sig allt för länge.
Tycker så synd om henne och skulle jag kunna ta de ifrån henne skulle ja har gjort de för längesen..


Hoppas att hon kryar på sig lite nu på morgonen så man kan gå ut en sväng i de sköna värdet!

Buzzador

Idag kom mitt paket från Buzzador. Jag har verkligen väntat och väntat på att få hem det och idag fick ja det!
Det innehöll två krämer för finnar och porer!
Jag har redan testat och jag måste säga att de över förväntan, efter jag har duschat eller sköljt mitt ansikte måste jag alltid smörja mig med en kräm för att inte vara så torr men de behövde jag inte nu och jag hoppas de håller i sig för då är de verkligen något som jag behöver köpa hem ;)

I helgen ska jag hem till Andrea och där kommer vi vara ett gäng tjejer och då ska ja dela ut lite produkter och även ta kort som jag kan lägga upp i blixtrapporten! 


 

 


Söndag!

Söndag idag då? Även fast de har kännts så i flera dagar eftersom Johannes har varit ledig onsdag, torsdag och fredag och då blir de virrigt!!
Idag har jag varit hemma hos min mamma i stort sett hela dagen jag och Lowa blev mjudna på mat och rabarberpaj :)
Lowa lyckades även somna ute i vagnen och sov en hel timma, inte dåligt för att vara henne eftersom hon inte gillar att sova i vagnen!

När jag kom hem hoppade vi in i duschen och när vi kom ut stod maten på bordet som Johannes hade gjort, de är alltid lika gott när man slipper laga den själv :)


ha en bra kväll!

Kan själv.

Nu har Josefine och Tommy åkt hem så nu kan jag skriva om de jag lovade att visa er.
Lowa har bleve allt mer intresserad av att stå själv utan att hålla i sig och först nu har hon fått balans att kunna stå själv längre stunder.
Numera står hon själv om man släpper henne och hon kan ta 3-5 steg själv men sen blundar hon och faller, skulle hon inte vara så feg skulle hon säkert kunna ta flera steg men jag tycker inte det är dålig ändå med tanke på att hon bara är 9 månader :)
Men hon tar sig iaf från vardagsrumsbordet till soffan själv utan stöd och de är några steg att ta för att komma dit.

 Min goa duktiga unge :)




(ta upp mig mamma)


(när faster kom blev jag jättelycklig)
 

(skriker så mycket jag orkar)

Duktiga duktiga lilla du!!!


Fredag.

Ja är jättedålig på att uppdatera, ja vet..
Idag var jag iaf in till stan, skulle hitta mig några kläder men dom vanligt hittade jag inget!
Det ända som fick följa med mig hem idag var ett par nya skor. ÄNTLIGEN!!!

Annars idag har jag inte gjort så mycket, åkte förbi Anna och Ingrids lilla butik och köpte en vitlöksdressing som jag länge tjatat om att jag vill ha ;) När jag kom in möttes jag av Andreas ansikte vid kassaapparaten och då slog de mig att Anna jobbade på bruket idag så Andrea skulle så i kassan åt dom :) så det var trevlig att prata med henne!
Sen åkte jag iväg och handlade Tacos till ikväll när Tommy och Josefine kommer ner :)



Ikväll hade jag tänkt att lägga upp lite bilder på min duktiga lilla flicka som lärt sig något nytt, så en bild kommer ikväll och tills dess får ni klura ut vad de kan vara ;)

treåkigare än tråkigast!

Sitter och har de precis dö tråkigt, har ingen tvätt att tvätta, ingen disk att plocka med, inga golv att damsuga/torka. Känns som mitt liv går ut på att städa men riktigt så är de inte utan jag ser det mer som en sysselsättning och nu är allt klart och inget bra på tv så vi får se vad kvällen bjuder på?!

Imorgon ska jag och Lowa iaf in till stan med Anna och Thea en sväng, behöver nog kolla lite kläder till Lowa.
Och jag hoppas på att det blir fint väder så man kan vara ute lite, håller på att rensar allt ogräs mellan plattorna nere vid källardörren men eftersom Lowa har dåligt tålamod med att sitta still så blev de inte så mycket gjort idag!


Ha en trevlig kväll!

mör i kroppen..

Vi var som sagt iväg till Johannes mamma och pappa och där var de trevligt, vi var hemma vid 11 tiden om jag inte mins fel och idag är jag jättetrött och min kropp är helt slut, jag är inte van att vara vaken så sent och sovmorgon kan man ju bara drömma om när man har barn ;)
Ska försöka rycka upp mig och gå iväg och handla lite sen ska jag ringa min mamma och se vad hon ska göra idag!
Känns för övrigt som att det är lördag idag eftersom alla typ är lediga!


Nu ska jag göra mig iordning, ha en bra dag!

Duscha..

Nu ska ja som är världens lyckligaste snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för att åka till Johannes mamma och pappa och fira hans mamma som fyller år idag! :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket, skulle gå ut och fixa lite i rabbaterna men då fick spaden sönder och dom andra hittade jag inte.
Gick en liten promenad annars har jag tagit de lugnt!


Nu ska jag hoppa in och duscha, ha en trevlig kväll!

ÖVERLYCKLIG!!!

YES!!!! Ringde nyss ett samtal till Leklådan i Karlskoga och frågade om dom hade den färgen som jag sökte eftersom den inte har funnits på dom andra affärerna som jag ring.
Och jag fick ett glatt besked att den färgen som jag ville ha fanns, jag är helt överlycklig och snart snart snart har jag min fina vagn.
Är superlycklig och min otur har äntligen gått över till tur!!!



 Det blev en Emmaljunga scooter 2.0 (Dark Grey)

 

 Den är så jävla snygg ;)


Otursdag?

Idag har jag haft världens otur? Man kan ju undra va fan jag har gjort?
Dagen började med att jag slog i stortån i en ströskel och då började helvetet.
Allt har gått åt helvete idag..
Skulle ringa och beställa vagnen idag men inte gick de att göra de utan man var tvungen att åka dit och köpa den! Okej tänkte jag, och så skulle jag se att den färgen som jag hade bestämt mig för fanns kvar och inte fan gjorde den de, och de skulle ta flera veckor att beställa den.. FAAN!!

För en liten stund sedan skulle jag gå ner till källaren och tror ni inte att ja fick en spil i tån, hade dock på mig ett par skor med tunn sula men inte trodde jag väl att ja skulle få en spik i tån för det!!

Ska stax åka till Anna(Gustavsson) och kolla när hon bakar och jag hoppas inte min otur håller i sig mer för då kanske de händer något på vägen? typ att ja får punka? eller att polisen skulle stoppa mig för att jag kör för fort? Haha nej ja skulle nog få böter för jag kör för sakta i så fall ;)

Önska mig lycka till, känns som jag behöver det!!

Fika.

Imorse åkte jag som sagt in till Jenny och Liam, var hemma hos dom en liten stund och matade Lowa sen gick vi ner till stan och kollade i lite affärer och jag hade lite ärenden på apoteket sen mötte vi upp Jennie och Michelle vid 12 tiden och då gick vi och fikade sen efter en stund komma Sandra förbi och sätte sig. Efter vi hade fikat hade tiden draigt iväg så då var de dagt att knalla tillbaka till Jenny så Lowa fick sova och sen åka hem.
Det har varit en trevlig dag med lite sol dock blåste det lite kallt ;)

När jag kom hem var det dags att göra iordning maten och sen gick jag och Lowa bort till min mamma och hälsade på, de va några dagar sedan jag träffade henne så nu var det dax.

Och nu på kvällen har jag städat här hemma. Känns inte som jag gör något annat.. ;)

Sliten.

Idag är jag verkligen jättetrött även fast jag har fått sovit bra..
Ska försöka rycka upp mig och göra mig iording och åka in till Jenny och Jennie.
Hoppas vädret bli bättre!!



.


Ha en bra dag!

 

 


Söndag!

Nu sitter jag och är proppmätt, har precis ätit kött, potatissallad och sallad men dock fick jag äta den själv eftersom Johannes är iväg och jobbar..
Lowa ligger i sin säng och har precis fått sin mat så nu hoppas jag hon somnar snart så jag kan hänga tvätt och plocka undan lite här hemma!
Annars har jag inte gjort så mycket annat idag eller jo Anna (gustavsson) och Andrea kom ner på en kaffe förut :)

Ikväll ska jag bara ta det lugn och kolla på tv..

Imorgon ska jag åka in och träffa Jenny, Liam, Jennie och Michelle, det blir nog en liten sväng på stan och sen fika..



Ha en trevlig kväll!!


Loka päron!

Sitter och dricker lite Loka- päron, det är min nya favorit och nyttigare än Cola ;)
Har precis laggt Lowa för kvällen och innan de var jag och Lowa hos Anna och Ingrid (idag igen) och kollade hur det gick för dom och idag hade det gått så bra att dom hade sålt slut på allt bröd innan som stängde, snacka om att folk gillar de dom gör :)
Men innan ja åkte hade dom bakat lite mer så jag fick med mig en färsk limpa hem och det tackar ja så himla mycket för :)
Kollade även när Madde longera och red Ozzy och det gick bra, Lowa är helt galen i hästarna där och bara skriker och flaksar med armarna så fort hon kommer i närheten av dom..

Johannes är iväg och jobbar men när han sluta blir de varma mackor och en cider, OCH det är jag värd...


Ha en trevlig fredagskväll!!

kvällssmörgås!

Nu har jag och Johannes precis ätit en kvällssmörgås och kan ni gissa vad det blev för bröd? Ja självklart är de Anna och Ingrids bakade bröd.
Åkte dit efter jag hade lagat mat och ätit, Lowa börjar känns sig hemma där nu ;)
Det blev lite bröd och sen kunde jag inte motstå honungskolorna.

När jag kom hem därifrån så lekte jag och Lowa en stund i hennes rum tills det var dag för läggdags och hon somnade fort som vanligt men för en timma sen vaknade hon igen och vägrade somna om och bara skrek så jag gav henne en till vällingflaska så somnade hon om, men hon har knölat en del nu så vi får se hur natten blir ;)



Imorgon hoppas jag på sol :)

Förlossningen!


Vilka var dina favoritkläder?
Mjukisbyxor
Vad var din/dina favoriträtter? Hade ingen favoriträtt men gröna äpplen var det ja var mest sugen på JÄMT!!
Vad var din/dina favoritdryck? Ingen speciell.
Vad tyckte du inte om? Kött var något jag hade svårt för.
Var det någon favoriträtt som ändrades? Kött.
Vad var du mest sugen på? gröna äpplen..
Hade du halsbränna? Ja om ja hade!!!
Hade du foglossning? Ja, i början.
Hade du sammandragningar? Ja.
Mådde du illa? Ja fy fan!
Vilken sovställning var bäst? Sidan..
När var din BF-dag? 6 augusti 2009
Gick du över tiden? Ja en vecka.
Hur mycket gick du upp i vikt? Ingen aning, för mycket!
Hade du mycket vätska i kroppen? Ja!!
Hur var ditt psyke? Dåligt,
Gnällde/klagade du? De mesta..
Vad trodde du det var för kön? En pojke. Alltså blev jag lyckligt överaskad!
Visste du vad det var för kön? nej.
Hur låg ditt SF-mått? ingen aning!!
Var du rädd för något? Förlossningen!!
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Smärtfri/snabb.. ;)
Hur ser du på graviditeten idag? Skulle aldrig vilja vara med om de igen även fast jag vet att jag måste någon gång ;)

Förlossningen;

När började din förlossning? ca 00:00 12 augusti. (kommer inte riktigt ihåg tiden exakt)
Hur började den? Verkar.
När åkte du/ni in till förlossningen? 05:30
Varför? Verkar.
Vem/vilka åkte du in med? Johannes
Fick du/ni åka hem igen? Nej.
Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Karlstad.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 3 cm
Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Ja kommer inte ihåg så mycket, men lustgas, Epiudral och födsel.. 
Vilken/vilka var med under förlossningen? Johannes, barnmorskor.
Tog du nåt smärtstillande? Lustgas och EDA
Grät du? Kan man göra annat när man får väldens finaste barn? ;)
Vad tyckte du var jobbigast? Krystverkarna.
Var du rädd för något? Hade inte tid att tänka på någon sånt!
Hur lång tid tog det? 18 timmar.
Hur ser du på förlossningen idag? Långt ifrån smätrfritt och snabbt ;)


Barnet;

Vad blev det för kön? En flicka.
Hur mycket vägde barnet? 3860 gram
Hur lång var barnet? 51 cm
Vad var huvudomfången? 32 cm
Hur mådde barnet? Jättebra :)

Premiären.

Idag öppnar äntligen Anna och Ingrids lilla butik och jag ska åka tid sen och köpa lite bröd, jag kommer aldrig få nog av att äta de, de är ju så himlans gott :)
Jag kommer vara deras trogna kund ;)


Nu ligger Lowa och sover, vi har precis kommit hem från min syster. Vi har varit ute och fikat på altanen och Lowa och Thea kröp runt och härjade!
Innan de gjorde jag ett ryck hemma, så nu har jag de fint och det luktar gott.

Nu ska jag börja med maten!


Vilken ska jag ha?

Nu kommer jag till det här med barnvagn IGEN
men jag vet inte alls vad jag vill ha för vagn.
Som sagt finns det miljoner olika barnvagnar.
Har iaf kommit fram till att jag vill ha en Emmaljunga eller en Carena!





Jag är sjukt sugen på den här bruna Carenan, jag tycker den är jättefin
men jag stör mig på suffletten!







 

MEN jag vill så gärna ha en Emmaljunga men vad ska man ha för färg?



Jag är i valet och kvalet, men en ny ska jag ha!!!

(bilderna är lånade grån google)


Strålande sol..

Gode gud vilket underbart väder det är ute, de är nästan så man skulle kunna tro att det är sommar. Men vad sitter jag då inne för? Jo för att Lowa ska få mat och sen sova! Under tiden hon sover ska jag hänga ut andra tvätten för idag sen börja lite smått med maten och kanske sola om de hinns med!
Annars idag har jag städat hemma, varit till affären och sen en promenad fick till slut slänga av mig jackan så jag inte skulle svettas ihjäl!!

I eftermiddag ska jag till min mamma, bad för Lowas del och sen kolla på andra avenyn, de är ju som sagt sista avsnittet idag och ingen är ledsnare än jag, VARFÖR? det är ju så himla bra och jag kommer sakna att inte kunna sätta mig på onsdagsmorgon och kolla på det.
Kollade på programet förut och det va ett rikitgt bra slut, det slutade precis som jag ville ha det FÖRUTOM att Tony sitter i fängelset!!!


Vad har hänt med folk?

Har folk tappat respekten helt totalt eller?
I söndagskväll kl 11 ställer sig grannen med sin bil på gräsmattan och varvar bilen så mycket han någonsin orkar och även nu har han börjat göra de, ja vet inte vad han får ut av att göra de? hade han kanske tänkt att varv bilen tills den exploderar?
Han dom ingen respekt alls för att det finns folk som sover vid den tiden eller att det finns barn som sover, som tur är så har Lowa inte vaknat av de ÄN. Jag har sån god lust att öppna fönstret och skrika alla fula jävla ord jag kan men som tur är så har jag mina begränsningar..
Förra sommaren var de likadant och de kunde alltså vara mitt i natten och även min syster som bort en liten bit bort kunde höra hur han stod och nö varva..

Jag hoppas han ger sig snart!!!!



P.s Detta inlägg skulle varit uppdaterat igår!!!


tisdag..

Snart har den här dagen också gått, har haft min kära vän Anna(Gustavsson) här på besök på förmiddagen vi drack lite kaffe och pratade bara en massa strunt :)
Sen när hon hade åkt så gick jag över till min syster och hälsade på, har inte varit där på några dagar så nu var de dax igen. Lowa och Thea är så söta när dom far runt på golvet ihop och jag längtar tills dom bli så stora så dom springer runt. Dom kommer att vara som syskon ;)

Nu ligger Lowa och sover middag och sen när hon vaknar(om de inte bli för sent) ska jag hinna iväg och hälsa på Anna(gustavsson) och hennes mamma i bageriet och sen ska jag till min mamma när hon slutat jobbet och kolla hur hon blev i håret eftersom hon va hos frisören igår..



Nu ska jag plocka här hemma!


Bilder från en lekstund!

Lägger upp lite bilder från söndags när Lowa lekte!








(Äntligen fick ja tag i boken!)










Nu får de räcka ;)


Toffs..

Måste visa en ursöt bil på min lilla tjej..



Nu har jag äntligen lyckats att få i en toffs i hennes tunna tunna hår,
det är inte många hårstrån men nog många för att få toffsen att sitta kvar :)






Humorgalan-för varenda unge.

Sitter just nu och tittar på humorgalan-för varenda unge på tv4 och känner att jag snart inte orkar titta mer, jag mår fruktansvärt dåligt av att se hur illa alla barn mår och har det. Dom är ju så små och mår så dåligt och här sitter jag och kan ibland skälla över vad dåligt jag mår över att vara lite förkyld eller ha dåligt med pengar en månad.
Jag tycker det är jättejobbigt och se de men kan ändå inte sluta kolla..




Det är sjuk vad bortskämd man igentligen är!!!

Jag är trött.

Jag är så trött och därför har det inte bleve något bloggande..
Fredagskvällen var iaf trevlig och maten va toppen, kvällen blev dock inte så sen eftersom jag var så trött..
Igår var vi hos Johannes mamma och pappa på kvällen, vi grillade korv och satt och prata och även där vart de inte så sent..

Idag har jag bara tagit de lungt och plocka och städa inne och sen även hängt ut tvätten ute och ställt rätt alla blomlådor så nu ska jag bara köpa blommor men de får vänta tills de blir varmare på nätterna..

Nu har jag precis lagt Lowa för kvällen och jag ska springa ner och lägga i en tvätt sen blir det tvn för min del!

RSS 2.0