godkväll.

God kväll. Orkade inte skriva igår när vi kom hem efter att ha varit hos Linn och Mattias även Anna,Leif och Thea va där och vi käkade tacos och hade det trevligt! När vi kom hem la vi Lowa i sängen och sen kollade jag på tv fram till halv tio sen blev jag trött och gick och la mig. Vaknade för en gångskull rätt utvilad i morse vid halv sju, så min dag har varit lång.
På eftermiddagen åkte vi på kalas hem till Johannes syster, henne kille fyllde år så vi firade han och nu på kvällen har vi kollat på fultslottet som sprängdes och käkat mat här hemma.
Snart blir de sängen för min del för nu börjar jag bli riktigt trött.




Imorgon har jag inget planerat så det får nog bli en långpromenad och kanske en sväng hem till syrran.

lördag.

Skönt det är när det är plusgrader ute, va och tog en promenad förut bort till min syster och hämtade kläderna som min mamma hade köpt till Lowa och lämnat där :)
Sen kom Anna G hem till mig så de va bara att traska hem och sätta på kaffe, så vi satt här och pratade en massa skit. Måste åka dit snart och provsmaka på pizzan som dom gör i nya ugnen, tror de kan bli riktigt gott!! ;)
sen när anna skulle åka hem klädde jag på mig och Lowa och gick och hjälpte Johannes att bära in all ved så nu är jag ritkigt slut i hela kroppen men nu har vi ved ett tag framöver iaf :)


Ikväll ska vi åka in till Linn och Mattias och äta mat och umgås, ska även få en lampa av henne som jag ska ha i mitt vardagsrum. Kommer bli tiktigt fint sen..






ha en trevlig kväll för det kommer vi ha:)


storhandla.

Puuuh i morse vaknade Lowa kl 6 och ville gå upp, så de va bara att pallra sig upp och göra en flaska välling. Jag som hade ställt kl på sju och trodde jag skulle få sova till då iaf men det ville inte hon. Men jag har faktist inte varit så supertrött idag men de kommer väl snart ;)
Vid halv tio åkte jag och hämtade min syster och Thea för att åka in till stan och stohandla och det blev en del kan man säga! Lowa var glad hela tiden och skrek högt av glädje inne på Maxi. Hon är ju bara för mysig.





Nu ska jag fixa iordning chipsen och dippen, för nu är det fredagsmys!!


vårjacka.

Sitter och försöker hitta någon snygg vårjacka till Lowa men det är jättesvårt eftersom jag inte vet alls vad jag vill ha, ena stunden vill jag ha en röd andra stunden brun och ibland rosa. Men det har ju inte kommit ut så himla mycket vårkläder än så jag kan ju lugna mig och den verkar inte vara på väg heller-suck-


Imorgon på förmiddagen ska vi åka in till stan med syrran och Thea och STORHANDLA och sen till thaien (stavning) och käka mat, va ett tag sen nu och det ska bli jättegott.




Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det sängen.

fel blir rätt.

Oj nu har ja stölla till de riktigt, trodde ju att Annorlunda Familjen var idag men Anna rättade mig och de var ju för fasiken i måndags. Jag som har gått och inte haft ett skit att titta på, har beslutaångest om jag ska titta på det nu eller imorgon bitti!!
har varit iväg och tränat nu på kvällen och det va lika kul som vanligt med Aerobic, kommer nog aldrig tröttna på det ;)

Har en liten tjej här hemma med 39,1 i feber men jag tror att det är den andra tanden som är på väg upp. Tycker så synd om henne för hon är verkligen ledsen nästan hela tiden och vill gänra sova hela dagen.
När jag åkte hemifrån förut blev hon så ledsen när jag gick och det gör sååå ont i mitt mammahjärta att åka ifrån henne. Lämgtar redan tills imorgon bitti när hon vaknar och jag får lyfta över henne till min säng och mys med henne.




Nu ska jag duscha!



 
(Bilden är några dagar gammal)


nya hatten.

Nu har vi kommit hem efter en skön promenad med min syster och Thea i det härliga vädret. Jag hoppas på att det ska bli +10 nu så snön kan försvinna!
Innan promenaden va vi hemma hos syrran och hälsade på dom och jag gav Lowa mat.
Thea och Lowa fick även prova den nya hatten ;) Eller det är ingen hatt utan en skål, men dom vart så söta så jag tog lite kort på dom!


Lowa med hatten.

 

och Thea med hatten ;)



Innan vi gick och gick satte vi Thea i snön så vi fick lite kort på det också, skulle ha tagit en på Lowa med men hon hann somna innan vi kom ut så det får bli en annan dag!



Thea!!


Knasbollar;)


OS

Jag är så trött på Os, varför ska dom visa de? Kommer inte kunna se Andra avenyn förens i mitten av mars och jag blir tokigt snart. Det finns inte ett skit att kolla på på kvällarna, imorgon blir det kanske träning och då missar jag så klart familjen annorlunda och de är självklart något bra på tv när man ska göra något. Men jag får glädja mig med att kolla på det på torsdagsmorgonen ;)




Ta bort OS så jag får se andra Avenyn!! ;)

min dag.

Startade dagen tidigt i morse för att göra oss iordning och fara in till stan. Åkte till maxi och parkerade bilden där sen gick ja och Jenny ner till stan och fikade och kollade runt i lite affärer. Man blir ju så bebis sjuk när man ser en sån liten bebis, Lowa blir ju så stor om man jämför med lilla lilla Liam. Han sov hela tiden i vagnen så jag såg inte så mycket av han men på tisdag tänkte jag åka in igen och följa med Jenny när hon ska till BVC och efter det till öppna förskolan.

Efter jag varit i stan åkte jag ut till Lowas farmor och farfar och hälade på, där var även Caroline och kusin Jonathan och som vanligt blev dom glada av att se varandra. Lowa fick även jättefina klädet:)




Nu på kvällen har ja plockat undan lite här hemma och nu går tvättmaskinen varm nere i källaren.

Klart.

Nu har jag precis kommit hem efter träningen, hemresan var verkligen inte att leka med snön yrde ner och jag såg inte ett skit sista biten hem eftersom de kom typ 40 bilar/lastbilar på raken och de bara yrde snö omkring dom, måste varit stopp någonstans.
Var iaf iväg och tränade och det va riktigt skönt, dock kunde jag inte jobba så mycket med armarna för de va jobbigt som det var, känns verkligen att jag inte tränat på en vecka:/
Men nu är det klart för idag ;)





Nu ska jag gå in och duscha sen in och snuffa på mitt barn, imorgon bär det av till stan igen och hälsa på Jenny och Liam :)
Godnatt

träning

Ikväll blir det äntligen träning igen, tränade inte på hela förra veckan eftersom jag var sjuk men nu är jag bättre så nu jävlar.
Ska bli underbart skönt att kommer hem ikväll för då känns det verkligen att man har gjort något.





skriver kanske mer sen.


God morgon.

Undra vad man ska hitta på idag? Det snöar ju och är -18 ute så det känns inte så lockande att gå ut och gå en långpromenad!
Kanske ringer bort till min syster och ser vad hon harf för sig, hon kanske ha något förslag på vad man kan göra!

Imorgon vet jag iaf att jag ska in till Jenny och snosa på lillkillen Liam sen skulle vi ta en promenad ner till stan och fika, ska bli roligt att träffa dom. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på!


 
 Världens gladaste unge i morse:)


söndagskväll.

God kväll.
Nu har jag och Lowa precis duschat och snart blir det dax för henne att gå och lägga sig! Ikväll är det som vanligt inte ett skit på tv och jag jag hatar det.
Om en stund ska iaf Johannes åka iväg och träna så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, finns ju alltid något att plocka undan här hemma men känns inte som det är så kul att göra det en söndagskväll.

Igårkväll va jag iaf inne och firade Anna som har fyllt år, och det va rikigt trevligt :) Tack alla som medverkade.




Vad ska jag hitta på?!

Komentera.

Komentera gärna, skulle vara kul att veta vilka det är som läser och sen får man givetvis mer skrivglädje ;)





Nu är det snart solsidan sen blir det sängen för min del. God natt!


Fredagsmys.

Idag är det äntligen fredag, veckorna går ruskigt fort!
Jag älskar fredagar och det bästa av allt idag är att vi ska mysa till det med tacos och en massa godis ;)














Jag älskar fredagar!


vaknar till liv.

God morgon! Sitter nu och försöker vakna till liv, är fortfarande sjuk men nu har jag iaf inte ont i halsen som tur är! Lowa börjar också bli bättre och hon har faktist sovit hela natten fick bara ge henne tutten en gång sen somnade hon om, men i morse när jag vaknade ligger min lilla skrutt på magen och sover, första gången hon lägger sig själv och somnar så. Hon lägger sig mycket på magen och verkar vilja sova så men hon brukar mest ligga och titta på allt annat och inte somna då men inatt hade hon lagt sig så och somnat utan att jag ens vaknat!

Idag ska vi gå bort till min syster och hälsa på, ska även ta med mig näsdroppar till Thea eftersom hon också har bleve sjuk.





Idag är det äntligen fredag!

Torsdagsmys.

Nu har jag och Johannes precis ätit upp våran kvällsmat och ikväll blev det smörgås med ost och räksallad och varm oboy. Nu låter det säker som vi äter kvällsmat varje kväll och så är det verkligen inte, utan det händer någon gång ibland beroende på vad vi har ätit till middag och så!
Men det va en god kvällsmat och oboyen ja gjorde gjorde jag på mjölk, kakao och socker och den är godast, vet inte hur längesen det var jag drack de.
Nu ska jag kolla igenom alla bloggar sen blir det sängen för mig, jag håller tummarna för att Lowa INTE vaknar halv tre inatt och vill leka för det orkar inte jag!










Hoppas ni får en god natt!

Läkarbesöket.

Nu har jag kommit hem från stan och jag hann som tur i tid trodde först inte det när jag fick åkte runt och leta parkering, men tillslut hittade jag en längst ner i sjukhusbacken så de va bara att ta i hårdhanslarna och bära upp Lowa i hennes bilbarnstol och jag kan säga att jag hade mjölksyra i armarna när jag kom upp. Måste snart köpa en ny bilbarnstol så jag slipper svära över vad jobbigt det är att bära henne i den för sen har jag inget annat val än att bära henne på armen ;)

Läkarbesöket gick iaf bra och hon växer som hon ska :)

dagens vikt och längd 6 månader:
Vikt: 8700
Längd: 68,5

vikt och längd 5 månader:
Vikt: 8120
Längd: 66



Sen åkte vi ner och tog en fika på stan och sen köpte jag även kläder till Jenny och Kims lilla Liam :)

hatar tiden.

Något som jag verkligen hatar är att sitta och vänta på att tiden ska gå fortare.
Jag ska om en liten stund åka in till stan men inann det ska jag ge Lowa sin gröt och sen ska jag packa bilen med vagn och allt annat man behöver för att åka till stan. Även fast jag vet att jag inte ska vara på BVC fören halv 11 så är jag redan stressad att jag inte ska hinna, men jag vet att jag gör det!
Lowa ska inte ha mat förens stax efter nio sen ska jag vänta på att min syster kommer sen åker vi in :)
Det va verkligen längesen jag va inne i stan så idag ska det bli kul för en gångsskull!







Nu ska jag packa det sista!

Grattis!

Grattis Anna Gustavsson på födelsedagen, hoppas du får en toppendag:)




ont.

Sitter och dricker mer te nu för att få bort de halsonda, hatar verkligen att lägga mig och ha ont någon stans för jag får gör svårt att sova då!
Så ja ska drika lite till och blir det inte bättre får jag ta en verktabblet!


Ska upp tidigt imorgon, ska in till BVC för läkarbesök med Lowa sen ska jag och syrran + Thea ner på stan och kika lite! Ska även titta efter något till lilla Liam sen blir det en fika på stan med andra syrran Linn :)




Nu blir det snart kvällen..

sjuk.

usch, nu har jag verkligen bleve sjuk. Satt hela morgonen och pimlade te ihopp om att bli bättre i halsen men ack så fel jag hade!
Min lilla rullta är också dålig, trodde först det va andra tanden som gjorde henne så dålig men hon va nog både sjuk och en tand till, den andra är nämligen på väg upp redan!

Nu sitter jag och väntar på att Johannes ska komma hem med käket sen kommer Josefine och Tommy en sväng!


Imorgon är det ingen vanlig dag för då är det Annas födelsedag. :)


Diingles.

Har precis satt på Lowa hennes Diinglestofflor som jag fick av Anna och Malin när jag fyllde 19 år. Hon har inte kunat använda dom förens nu eftersom dom har varit så stora så hon spakade av sig dom. Men idag provade jag dom igen och dom satt jättebra så nu springer hon omkring med dom i sin gåstol och slipper frysa om sina små fötter!


 
 


fettisdagen

Ni har väl inte glömt bort att det är fettisdagen?
Det har iaf inte vi gjort här hemma, vi har precis tryckt i oss en varsin semla och det va mumsigt! Tycker igentligen inte om semla annars men just idag när det är fettisdagen är det väldigt gott.

Som jag skrev förut om telefonsamtalet jag ringde så fick ja till slut tag i han, han va mycket trevlig och tyckte det jag berättade om mig själv lät väldigt bra, så nu har jag skickat in ansökan så får vi se om jag får något svar.-spännande-



Börjar blir sjukare, har ont i halsen och snuvig. JA VILL INTE BLI SJUK!!


ringer.

Sitter och ringer lite samtal medans Lowa sover. Har ringt hela förmiddagen och försökt fått tag en person men det är helt omöjligt och det är angående jobb så jag känner att jag måste få tag i han. Men nu skulle han komma tillbaka efter kl 13.00 så nu hoppas jag att jag får tag i han och att Lowa sover när jag ska ringa annars är det helt omöjligt för han att höra vad jag säger eftersom hon skriker mest hela tiden nu:/






hoppas hoppas att han svarar och Lowa sover när jag ringer ;)

gårdagens inlägg!

Skulle ha skreve ett inlägg igårkväll men de gick inte att komma in på bloggen så jag får skriva det idag istället!
Efter vi hade ätit igårkväll va vi alla tre jättetrötta så vid 5 gick vi och la oss och skulle vila en stund men de blev inte riktigt som vi tänkt oss utan vi vaknade igen vid 9 på kvällen. Vi trodde inte det skulle bli så länge eftersom Lowa brukar sova max en timma och jag skulle bara vila en stund för att se om jag blev lite piggare till träningen.
Så det blev ingen träning för min del, men hade nog inte bleve någon iaf för jag kände mig inte alls bra igår!
Vi trodde aldrig vi skulle kunna på Lowa i säng efter hon fick maten, men hon va sjuk så på kvällen så vi gav henne en sup panodil och sen sov hon som en stock tills i morse. Hon är dålig idag med men jag hoppas det ger sig snart för hon är inte alls glad här hemma, hon skrev konstant i en timma igår och fick knappt luft, lilla hjärtat!



Nu ska jag äta frukost!

trött..

Idag är jag jättetrött.
Lowa började krångla igårkväll vid 11 tiden och sen har hon hållt på tills kl 7 när jag inte orkade krångla med henne mer och inte nog med det har jag en sur och grinig unde idag med. Hon är jättesnorig och dreglar mycket så jag tror att det är den andra tanden som är på väg upp som krånglar! Ska försöka lägg mig och sova sen när jag fått Lowa att somna för jag är supertrött och känner mig sjuk.









Nu ska jag ge Lowa mat!

funderingar

När jag fick redan på att jag skulle få barn gjorde jag vissa ändringar i mitt liv som jag själv inte tyckte var så stora, som jag idag är jätteglad för att jag gjorde när jag ser vad resultatet blev!
Ju mer tiden går visar det sig tydligt att folk gör exakt samma sak som jag, fast på olika sätt.




Vissa saker kan man inte bli av med hur mycket man än försöker!


Alla hjärtans dag.

Min alla hjärtans dag har sett ut så här typ.
Jag och Lowa har varit med Anna på förmiddagen sen åkte vi ner hennes mamma och pappa och gick en promenad sen fick vi jättegod mat av hennes mamma. Dom är så snälla mot mig, så de va en bra start på min alla hjärtansdag. Och det bästa av allt är att dom är så snälla mot Lowa och tänker på henne och det gör mig väldigt glad, en stor kram till dom!

Sen åkte jag och Lowa och hämtade Johannes hos hans mamma och pappa och sen åkte vi hem och lagade god mat, men snart ska Johannes åka iväg och träna så det blir mer mys när han kommer hem.
Medans Johannes är iväg och tränar ska jag och Lowa hoppa in i en varm dusch och efter det blir det massa mys. Tyvärr har jag inte träffat min mamma och pappa+ alla mina syskon idag och det tycker jag är lite tråkigt eftersom man ska visa alla nära och kära hur mycket man tycker om dom på alla hjärtans dag. Men dom vet att dom betyder allt för mig och att jag älskar alla så jag tror inte det gör något ;) 





Nu ska jag mysa med min underbara dotter!


Gårdagen.

Grådagen vart inte riktigt som planerad, va inte meningen att kag skulle dricka med det blev så i slutändan!
Började eftermiddagen hos Emelie, satt hemma hos henne och pratade och drack kaffe. När kl närmade sig sju åkte vi till Anna där vi fick jättegod mat och tårta som dom hade gjort hon och Andrea.
När kl började närma mig nio så började jag också dricka och kom ikapp alla sen på slutet och då begav vi oss till mastis där de faktist för en gångsskull va ganska blandat folk! Hade en jättetrevlig kväll men alla brudarna, tack alla som medverkade!







6 månader!

Grattis min älskade lilla skrutta på din 6 månadersdag! Det har gått ett halvår sedan du föddes och jag minns det som igår. Jag älskar dig mest av alla i hela världen och ingenting kommer skillja oss åt!

Mamma älskar dig hjärtat!


Träningsverk!

Usch idag har jag verkligen träningsverk, så gårdagen träning gav alltså mycket ;) Va riktigt roligt igår så det får bli samma träning nästa vecka!


I eftermiddag ska jag in till Anna och ha alla hjärtansdagmys med alla tjejerna! Vi firar den idag eftersom alla inte kan imorgon ;) Ska bli riktigt mysig!





Nu ska jag pussa på min Lowa eftersom jag inte kommer träffa henne så mycket idag och det svider i mitt lilla mammahjärta!

Träning!

Nu har jag tränat sista gången den här veckan, mycket skönt!
Idag blev det kick´n box och det va verkligen superkul och jobbigt, men det som gör det lättare att orka och vilja träna är att det är kul!
Nu blir det fredagsmys!








Jag är så duktig ;)


Första grynet!

Åååh, nu är Lowa´s första tand påväg upp. Bildbevis kommer någon dag då jag har fått kort på den, man får absolut inte vara i hennes mun och peta men jag ska göra ett försök sen!
Då har jag svar på varför hon har varit så sur och gring som sista dagarna, kan ju alltid hoppas att hon snart börjar sova bättre på nätterna också! ;)







Stolt som en tupp!!! :D

älskade barn!

Fick mig ett gott skratt här i morse när jag såg att Lowa hade stoppat in nappen själv i munnen, men de blev lite fel ;)
Brukar inte hinna att få med det på kort men idag så hann jag, så här får ni lite bilder att kika på!
Mammas busför!!







Min älskling!

Mitt älskade barn!





träning!

Nu har jag kommit hem från träningen, idag hade jag kunnat köra ännu längre! Älskar verkligen Aerobic!!
Imorgon blir det nog en slapp dag, har städat och gjort fint hemma så det kan jag inte göra så det får bli en promenad annars vet jag inte!



Tänkte lägga upp lite blandade bilder som jag inte har haft tid att lägg upp!









tidig morgon.

Nu har jag varit vaken ett tag, Lowa vägrar sova på nätterna/mornarna så det va bara att knalla upp och ge henne välling. Har hunnit med ganska mycket på morgonen, tänt pannan, slängt i en tvätt och hängt tvätt så nu snart blir det frukost för min del och titta på det nya avsnittet av Andra Avenyn. Ska föröska damsuga här hemma om Lowa tillåter mig att göra det eftersom hon har kommit in i en period då man absolut inte får lämna henne så hon inte ser mig och är det riktigt illa så ska man hellst sitta hos henne hela tiden annars skriker hon så hon knappat får luft! Så jag hoppas att ja kan damsuga för det behövs verkligen.

Ikväll blir det träning, mitt favorit pass Aerobix ;) Tycker verkligen det är superskoj! Före det ska vi till Josefine och Tommy och dricka lite kaffe.





Nu måste jag ta upp Lowa!


kaffegäster.

Nu har precis Anna och Madde åkt härifrån, har haft dom här på förmiddagen så vi har druckigt lite kaffe och pratat. För övrigt har jag världens suraste bebis här hemma, vet inte riktigt vad det är, hon har varit så här i två dagar så jag hoppas det blir bättre efter hon har fått sovit en sväng,
Ikväll blir det förhoppningsvis träning om jag inte blir dåligare, har känt mig trött hela dagen efter igår, kanske är för att man har fått dåligt sömn dom senaste dagarna! Men jag hoppas det går över!







Nu ska jag plocka undran här hemma, så tråkigt att komma hem efter träningen och det ser ut som en bomb har slagit ner, för då vill jag bara ta det lungt ;)

herre jisses!

Fy fan, idag va det verkligen jobbig på träningen, vet inte vad det blev i slutet men mådde jättdåligt och fick super ont i huvudet så jag blev tvungen att sluta och det brukar jag inte göra annars:( Känner mig dåsig och trött nu så jag hoppas inte jag börjar blir sjuk för jag hade tänkt att träna imorgon också! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen och vila upp mig till imorgon, så hoppas att jag mår bra!!








God natt!

träning.

Nu sitter jag hemma hos anna, har varit i stan en stund. Har varit och lämna in ett CV.
Så nu blir det kaffe hos Anna sen ska vi iväg och träna. Känns som de va längesen men ja tränade ju förra onsdagen.



Nu ska jag va umgås med Anna :)

Grattis!!

Grattis Jenny och Kim till eran underbart vackra son Liam som kom inatt!!
Är jätteglad för eran skull. Väntar nu på att du ska ringa mig så jag får höra hur allt har gått!













Annars nu på förmiddagen har det inte hänt så mycket för min del, har varit ute och tagit en promenad så Lowa fick sova.


lungt och skönt.

Det är helt lungt och stilla hemma, Lowa ligger och sover sen halv 8 och Johannes är iväg och spelar innebandy så det är riktigt skönt här hemma. Men inget har jag fått gjort, satte mig vid datorn efter att Lowa somnade och här sitter jag än! Men imorgon får jag dubbelt upp att städa..
Väntar och väntar på att Jenny ska skriva något, har inte hört ett knyst sen hon skrev på facebook. Har säker varit inne en 100 gånger och tittat ifall hon skreve någon nytt:/ Hoppas lillen har kommit ut innan det blir läggdags annars kommer jag inte kunna sova.
Drömde inatt att hon hade skicka att hon var på väg till bb sen vaknade jag och va tvungen att kolla mobilen och helt sant, hade fått ett sms från henne en timma innan.



Nu kom Johannes hem, så antar att han ska sitta här snart sen blir det sängen.





Jag sitter som på nålar här hemma, hatar verkligen att vänta på saker!! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)






Hos mamma.

Sitter hemma hos min mamma nu, hon är snäll och lagar god mat till mig. Skönt att slippa laga maten själv idag, börjar bli trött på att komma på saker att laga känns som man bara lagar samma jämt!
I eftermiddag kommer det folk hit och firar Ingvar som fyller år, eller han fyller igentligen imorgon med vi firar han idag eftersom der passade alla bäst!
Så det är vad som står på min lista idag.


Måste hålla mig uppdaterad på facebook eftersom Jenny har stängt av sin mobil och glömt koden till den, får ju inte missa när lillkillen kommer!
Tänker på dom!!<3







Nu ska ja gå och se om mamma behöver hjälp..


Väntar!

Natten har varit jobbig, Lowa har väl typ hållt på sen 1 inatt. Men men!



Inatt kom det efterlängtade smset, så nu väntar jag bara på ett till. Lycka till Jenny och Kim! :D

Lördag!

Idag på förmiddagen åkte jag och Lowa till Anna´s mamma och pappa och hälsade på,fick jättegod mat och Lowa fick lite potatis av Ingrid :) Så det va en trevlig förmiddag/eftermiddag hos dom. Sen kom Johannes och hämtade oss så då åkte vi hem och skulle vila lite men det blev nån timma, trodde Lowa skulle vaknade efter en timma men inte idag så det kommer inte bli lätt att gå och lägga sig sen! Ikväll blir det god mat och massa godis sen kolla någon bra film!









Nu måste jag kolla kycklingen i ugnen!!





Solsidan.

Sitter och väntar på solsidan, finns inte ett dugg att titta på och solsidan är det ända vettiga att se på.
Lowa ligger och sover så det är lugnt och tyst här hemma, visserligen har hon sovit ett tag men ändå! Hade tänkt att jag skulle skriva ett inkägg till men vet inte riktigt alls vad jag ska skriva om? Kan ju iaf skriva att jag längtar tills Anna´s 21 års fest näst nästa helg., ska blir skönt att komma hemifrån någon timma (fast jag vet att jag kommer sakna Lowa så mycket) så först ska Ja,Emelie,Malin, Malin, Andrea, Josefine och självklart Anna gå ut på Roma och äta gott sen blir det hem till Anna och dricka annars vet vi inte rikigt om vi ska ut eller om vi stannar kvar hos Anna, det får bli som det blir helt enkelt ;) Visserligen är det ganska långt kvar men det är vad jag har planerat och som jag längtar till!


Nu snart börjar solsidan, sen får det nog bli sängen. Lowa har redan vaknat en gång nu på kvällen så det blir nog en härlig natt med skrik, gap, lek och en massa joller så det är bara att ställa in sig på det värsta!



God natt!!!





Äntligen Fredag!

Åh änligen är det fredag, idag klev jag upp strax efter sex så jag är ganska trött. va ju som sagt in till stan med min syster först gick vi till MVC och sen ner till stan och fikade och dit kom även Linn så vi satt och pratade en stund sen blev det bort till Lindex och självklart följde det med mer kläder hem till Lowa, tänk att jag aldrig kan få nog ;) Vi har precis ätit god mat här hemma och nu ska Johannes in i duschen och jag ska lägga Lowa för natten sen blir det mys hela kvällen!




Imorgon har jag inget planerat, kanske åker hem till Annas mamma och pappa och hälsa på.. :)





Det är dags för fredagsmys..

in till stan imorgon.

God kväll gott folk! Sitter för tillfället och kollar datorn och kikar sammtidigt på kniven mot strupen, måste faktist säga att jag tycker det är väldigt bra även fast han är lite överdriven men verkar vara duktig på sin sak!
Ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon för att följa med min syster Anna till stan, hon ska till BVC och skriva in sig eftersom hon ska få en liten bebis till. Vi ska även passa på att fika och kolla runt lite på stan.






Nu blir det sängen, är supertrött!

Skön promenad

Nu har jag precis kommit in efter en härlig prmenad ute i det fina vädret, fick med mig min syster, Thea och Bigge alltid trevlig med sällskap. Nu har jag satt på kaffet för Anna G är på väg hit, ska bli skönt med en varm kopp!






Här kommer lite biler!




Sur och grinig.

Har en sur och grinig unge här hemma, ingenting är bra. Hoppas att det blir bättre efter hon har fått sovit en stund!
Annars idag har jag ingeting planerat så det blir nog en städdag skulle jag kunna tro.





Nu ska jag ta min sura unge och försöka få henne att sova en stund!

dag två!

Idag är det andra dagen i veckan som jag tränat och idag blev det Aerobix och det var riktigt kul. Har tränat det förut med glömt bort precis allt utom heta stolen, den är sjukt jobbig har ont redan så vad ska jag inte ha imorgon?




Annars idag har jag varit hos min syster för ovanlighetensskull (inte) va där ett tag sen gick vi till affären och handlade lite men fy vilket väder det var, gick knappt att ta sig fram med vagnen så det va ett träningspass i sig!! Nu ska jag kolla på Andra avenyn för andra gången idag, men det är ju så bra så det kan man kolla på om och om igen!









GOD NATT!!

borta?

Åhh va trött jag blir, har skrivit två inlägg idag som inte går att läsa. vet inte vart dom har tagir vägen!!! ja orkar inte sätt mig och skriva om det för nu har jag annat att göra, får se om jag orkar till kvällen!!!

En trevlig dag!

Idag har det varit en slapp och trevlig dag! Vaknade runt åtta så det va bara att kliva upp och göra iordning vällingflaskan och sen mysa med Lowa medans hon åt sen gick vi upp och tände pannan så vi fick lite värme i stugan och sen satte jag mig vid datorn och kollade på familjen annorlunda och efter det satte jag mig och skrev lite cv´n som jag ska skicka runt imorgon, ska bara ringa några samtal om referenser och så! Sn kom Anna hit och efter en liten stund knackade det på dörren och då kom Josefine och Tassa hit så vi drack lite kaffe och pratade! Så idag har det verkligen varit en slapp dag men ändå så trevlig! Imorgon blit det träning, ska blir rikigt skönt!!

duschat!

Nu har jag precis duschat klart med lowa, är så roligt nu när hon kan sitta med i duschen. det underlättar ju en hel del! Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig, har börjat kolla på det och det är rikigt roligt faktist! Känns som min rygg går av snart :(

Rulla runt.

Nu äntligen har Lowa kommit på hur man ligger och rullar runt så vänder hos dig inte bara från rygg till magen utan båda. Hon har vänt sig från mage till rygg några fåtal gånger men nu har det draigt igång så nu rullas det för fulla muggar! Min lilla gosegris är så duktig! Stolt ;)

Familjen annorlunda!

Har precis kollat klart på Familjen annorlunda, missade det igår när jag var iväg på träning så jag fick kolla på datorn idag istället. Älskar verkligen det programet och tycker familjen i Älvdalen är så mysiga, skulle nästan göra vad som helst för att få vara med en dag i deras liv ;) Har inget emot att ha så många barn för man kan nog få en fin uppväxt och lär sig mycket av att dela med sig och allt annat men jag skulle då aldrig skaffa så många barn, det är ju inte bara det att man ska ha tid att ta hand om alla utan alla ska ju faktist ut också och det är väl största skräcken hos mig!!
Jag har ju min lilla Lowa nu så jag är nöjd ett tag till, har inte glömt förlossningsskräcken riktigt än ;)





Nu ska alla måsten göras här hemma!

Dagens träningspass.

Nu har jag precis satt mig framför datorn, har varit inne i stan och tränat dagens pass, idag blev det step (bas) Idag var det rikigt jobbigt tycker jag, vet inte om det är för jag har världens huvudverk men skönt nu efteråt.
Så nu har jag precis duschat och satt mig framför datorn och mer än så blir det inte idag skulle bara uppdatera i bloggen. Kommer somna som en prinsessa!










God natt allihopa, hoppas eran dag har varit bra?


Snöskottning.

Har precis kommit in efter ett hårt arbete med skottning, infarten va helt igenplogad så det va bara att hugga tag i spaden och börja få bort berget. All snö va ju så klart ihoppackat så det va rikigt tungt att få bort de men nu är allt borta så nu kommer Johannes in med bilen..
Innan skottningen va jag iväg hos min syster och hälsade på sen tog vi oss en promenad med barnen bort till affären och handlade, va rikigt skönt att komma ut en sväng!


Mosters lilla gosegris




sovmorgon.

Idag kan man nästan säga att jag har fått sovmorgon, Lowa vaknade faktist halv nio i morse- Hon har annars vaknat vid typ 5 på morgonen och ktånglar fam till jag inte orkar längre! Så idag har hon en glad och utvilad mamma. Nu kanske det vänder med hennes krångel på natten/morgon, hon har ju alltid annars varit så snäll och sovit!

Ska ringa till min syster och se vad hon ska göra idag, har inte träffat henne på hela helgen och så lång tid brukar det inte gå innan vi träffas ;)



Trevlig förmiddag!

RSS 2.0