dålig..

Jag vet att jag är jättedålig på att uppdatera men har inte hänt alla för mycket dom senaste dagarna.
Jag har för de mesta varit hemma och städat, varit ute och gått och varit hos min syster en sväng.

Nu på eftermiddagen har jag varit nere hos Anna och hennes mamma i deras bageri och tittat på när dom bakade, längtar tills dom öppnar så man kan komma dig och köpa deras supergoda bröd :)


Ska snart kasta mig och Lowa i duschen sen blir de sängen för henne. Johannes är iväg och jobbar ikväll så det är bara hon och jag hemma :)

Imorgon blir de en tripp in till stan för mig och Lowa och även Anna och Thea. sen på kvällen kommer äntligen min syster med familj från göteborg upp till påsk, ska bli jättekul :)



Nu ska vi duscha..

min fina Lowa.

Eftersom jag ät jättedålig på att lägga upp bilder varje dag så får ni se dom plumpvis. Men är har ni lite bilder som jag tagit under veckan..






















Tänkt att jag har fått bleve mamma till ett så fint barn!!!


promenad i solsken.

Nu har jag och Lowa precis kommit in efter en skön promenad i de soliga och sköna vädret. Imorse va de grått och trist men sen kom äntligen solen. Idag har jag faktist fått riktigt vårkänslor, de till och med luktar vår ute ;)
Det va tänkt att Lowa skulle ha sovit i vagnen när jag gick men hann inte klart med maten innan hon skulle sova, men frisk luft har hon iaf fått :)





nu ska ja busa med min lilla dam!

Är hos min mamma.

Just nu spenderar jag och Lowa tiden hemma hos min mamma, har varit här sen kl 10 imorse. Har hjälpt henne att vara barnvakt åt Thea eftersom min syster och hennes kille är iväg på ultraljud. Fick för en liten stund sedan ett glatt samtal från dom om vad det blir för kön på den lilla bebisen, och jag blev så glad för deras skull! Så i augusti är det tänkt att den lilla ska komma ut, längtar redan ;)




GLAD!!!!


Perfect home party.

Nu har alla gästerna som var med på perfect home partyt åkt hem. Fanns hur mycket som hellst att köpa så det var svårt att bestämma sig för vad jag skulle ha men det blev ett stort svart hjärsta och två små att hänga i fönstret och eftersom jag var värdinna så fick jag välja en sak som jag fick och det blev en te´ask med små fat att lägga tepåsen på. :) Jag är jättenöjd med dagen och tackar Malin för att just hon har börjat med perfeckt home så hon kunde komma hem till mig ;)


Nu ska jag plocka undan all disk sen ska jag bara ta det lungt..


söndag morgon,

God morgon. Idag har va då ställt om klockan, man blir ju så snurrig när man gör de för tiden känns verkligen helt fel än vad den är :P
Idag kommer det inte bli så mycket mer bloggande för jag ska städa här hemma eftersom de kommer hem folk till mig kl 16:00 på Perfect Home Party.



Ha en trevlig dag!

huvudverk.

God eftermiddag. Nu sitter jag här med världens huvudverk och är yr. har varit så sen i morse och inte fan ger det sig. Hoppas att de blir bättre snart för jag behöver plocka undan här hemma och snart vaknar lilla fisan ;)
Idag har jag storhandlat på Willys, det är så underbart att ha massa mat hemma ;) haha..
Vet inte riktigt vad det blir för smaskigt ikväll men tror de får bli lite tacos, de går ju alltid ner ;)
 

Imorgon ska jag ha Perfect Home party hemma hos mig så de kommer massa folk, första gången jag har de och det finns så mycket fint som skulle passa bra här hemma. Har iaf bestämmt mig för en sak som jag ska ha..



Nu ska jag lägga mig ner och se huvudveken och yrseln försvinner..

barnmässan.

Nu har jag för en liten stunde sedan kommit hem från karlstad.
Kl 09:15 ställde vi oss i kön in till barnmässan som öppnade kl 10:00 och de var redan kö när vi kom dit men inte så lång. Dom 100 första som kom in fick en påse med saker, blev dock besviken eftersom de var blöjor till nyfödda och de är ju inget jag har användning för så jag gav bort dom till min syster eftersom hon kommer behöva dom i augusti ;)
Inne på mässan fick man även lite gratis saker och även annat man kunde köpa, kom dock bara ut med två påsar med vanlijkrokar till Lowa. 
Efter de åkte vi till bergvik och gick där och kollade lite kläder, hittade en tunika på gina tricot.
Var ute och letade vårjacka till Lowa men hittade ingenting till henne vilket brukar vara ovanligt ;)


Ikväll åker vi hem till Johannes mamma och pappa och hälsar på. :)

laddar

Nu går jag och lägger mig och laddar mina baterier tills en heldag i kd, tycker det ska bli toppenkul att gå på mässa fast de kanske ni redan märkt? ;) hihi!!


God natt!

trevlig dag.

Min dag har varit toppen, har varit inne i stan och hälsat på Jenny och Liam. Snodde honom från Jenny och fick snosa liten bebis, gud vad gosigt det är känns som det va 100 år sedan Lowa var så liten. Längtar redan till nästa barn ;)

När jag kom hem gjorde jag lite mat och sen gick vi vidare till min syster och hälsade på och nu har jag precis badat och laggt Lowa.



Imorgon är det barnmässa, ska bli så kul!

YES!!

Klarade hela natten utan att ha Lowa brevid mig, hon somnade som vanligt och sov hela natten till stax innan sex hon är så duktigt min lilla tjej. Hoppas de fortsätter så här, hon brukar inte sova en hela natt utan att jag behöver ge henne tutten men inatt så, tror hon vaknar mycket när hon sover brevid oss ifall vi snarkar. 1 dag avklarad ;)


Nu snart ska ja ge Lowa mat, byta kläder på henne och sen beger vi oss in till stan och träffar Jenny och Liam, ska först hem till henne och hjälpa henne sortera kläder sen blir det stan. Alltid lika trevligt!




Hörs kanske mer sen, ha en bra dag!!

stort steg.

Idag har ja gjort ett stor steg i mitt liv, eller de är inte så stort men jobbigt ;)
Jag har nämligen flyttat ner Lowas säng längt ner i vårat sovrum. Förut har hennes säng stått intill min sida av sängen så jag kan lägga min hand på henne om nätterna, men nu tyckte jag de va dags att börja vänja henne vid att inte ha mig vid sin sida hela natten. Jag kommer säkert få springa upp några gånger om natten för att ge henne tutten men de är värt ett försök. Hoppas att hon sover bra så och att hon inte känner sig allt för ensam i sin stora säng..



Mammas skatt!!



klippning klart.

Så nu har jag klippt mig, lev ingen frisyr för jag vet inte alls vad jag vill ha men klippte av jättemycket så nu känns de som jag inte har något hår kvar men de va behövligt eftersom de fortfarande är slitet men ville inte klippa mer så jag väntar och klipper om ett tag igen. Jag är jättenöjd och längtar redan till ikväll då jag har duschat och kan borsta mitt hår utan att det ska bli en massa tovor. Skönt!

Efter jag klippte mig åkte jag och Lowa in till Anna och hälsade på, sen kom även Emelie så vi drack lite kaffe och nu väntar jag på att Johannes ska komma hem så vi kan äta mat är vrålhungrig!!




Snart är det fredag, Wohoo!

onsdag..

God morgon.
Sitter just nu och väntar på att Lowa ska sova klart sen ska ja ge henne mat, packa skötväskan och göra mig iordning sen ska vi knalla bort till min syster för hon ska klippa mig idag, ska blir skönt att klippa bort lite av mitt hår och sen kanske få en frisyr men vet inte alls hur jag vill ha det!



Nu är hon vaken, ha en bra dag!


skattepengar+barnmässa.

Nu har jag precis kollat vad jag fick i skattepengar, trodde jag skulle få betala tillbaka eftersom försäkringskassan dra mindre skatt eller vad man nu säger. Kan ju inte direkt säga att jag fick jättemycket men de är iaf någon tusenlapp, har aldrig fått så lite men jag är glad ändå ;)

I helgen ska jag till barnmässan i karlstad för första gången i mitt liv, ska bli kul att se vad det är för kul där. Längtar redan till vi ska dit, se något annat för en gångsskull. Någon mer som ska dit? :)



Nu ska jag dricka kaffe sen blir det sängen, god natt!

ute på en tur...

Så nu har man ätit mat och plockat rätt här hemma, nu ska jag bara leka och mysa med min största kärlek nämligen mitt barn..
Idag har jag, Lowa, min syster och Thea varit iväg och hälsat på Carina, hon bor långt ner i medhamn så det blev en liten biltur dit :) Jättetrevligt och roligt att komma hemifrån någon timma och eftersom jag aldrig varit hemma hos henne var det kul att se hur hon bodde, dom hade iaf jättefint hemma.

Ikväll blir det en lungt kväll, ska slänga Lowa och mig i duschen sen, annars blir det bara att ta det lungt. Johannes är iväg och fixar lite saker så de är bara vi två här hemma..




Ha en trevlig eftermiddag!


morgon..

God morgon, har precis gett Lowa hennes morgonvälling.
Så nu ligger hon i sängen och leker. Ska stax kliva upp och fixa nya kläder till henne, borsta hennes tänder, hänga tvätten och sen är det jag som ska blir klar för dagen. Har inget planerat än men som vanligt blir det nog att gå till min syster och Thea och sen ta mig en promenad..



Hörs säkert sen..

Träning.

Har precis kommit kommit hem från en skönt träningspass. Det är så skönt nu efteråt och bara sitta och ta det lungt, det blir snart en kaffekopp sen blir det duschen!

Johannes har ju köpt en ny bil i förra veckan en Caddy och jag har inte provat att köra den än så jag passade på idag när jag skulle köra själv och det va inte lätt, för det första är det svårt att veta vilken växel man lägger i, den är jättevinglig att köra så ja for över hela vägen och man ser inte så bra bakåt eftersom det är en skåpbil MEN det bästa med den här bilen är att den är lätt på koplingen så jag fick inte ett ända kärringstopp och jag varvade inte som en gamal kärring så ett + till den bilen ;)
Brukar annars med den andra bilen varva så bilen nästan är på väg att explodera och sen brukar ja få typ 100 kärrningstopp innan ja ens kommer iväg ;) skämt åt sido, så illa kanske det inte är men ja ni fattar nog;)



Nej sluttjatat nu ska jag ta en kopp kaffe sne blir det duschen, ha en trevlig kväll!!

måndag..

God dag, sitter och väntar på att min Lowa ska somna så jag kan gå och börja med maten. Har precis kommit hem från min syster och Thea. Har varit där på förmiddagen.
Har fått tillbaka lite vårkönslor idag eftersom solen var frame på förmiddagn men de är bara pyttelite men hoppas på mer sol och vårkänslor imorgon!
Ikväll blir det äntligen lite träning och det ska bli riktigt skönt.






Blev ett kort inlägg för nu ska jag börja med maten. Ha en fortsatt trevlig dag!

trevig middag.

Nu har precis det fina besöket av Linn, Mattias, Josefine och Tommy åkt, dom har varit här på eftermiddagen och hälsat på och vi käkade även tacos.
Det har varit en bra dag förutom att det har snöat så nu har alla vårkänslor försvunnit, är riktigt trött på vinern nu! Men nu har jaf iaf fixat påskriset så nu är det lite påskigt här hemma ;)

Som vanligt på söndagar är Johannes iväg och spelar innebandy så nu har jag lite tid för bara mig själv. Lowa ligger och sover sen länge tillbaka. Kan man säga annat än att det är skönt;)



Nu ska jag kolla tv´n sen blir det en varm dusch!


God Morgon.

God Morgon gott folk, har precis ätit frukost och nu sitter jag här. idag vaknade Lowa kl halv 8 och det va riktigt skönt att få sova lite längre imorse för annars brukar hon vakna kl sex och vill gå.
Gick och la mig ganska tidigt igår så ja är utvilad, vet inte riktigt vad det har bleve med mig har annars kunnat varit vakn till 1 på natten utan problem och nu har jag jättesvårt att hålla mig vakenn till kl tio..

Idag blir det lungt för våran del, ska ta och knalla bort till min syster och Thea och sen gå till våran mamma och ska försöka få med mig lite påskris hem så jag kan påskpynta här hemma, är igentligen inte så mycket för att pynta till påsk men lite ris kan man ju iaf ha ;)




Ha en trevlig dag!


lek och bus.

Nu på eftermiddagen/kvällen innan Lowa skulle bada och få mat lekte vi inne i hennes rum. Viste inte riktigt vad jag skulle sysselsätta henne med eftersom hon inte va på så bra humör innan men när vi kom in i hennes rum och hon fick riva runt bland en massa leksaker tyckte hon att det va kul (tur) ;)
Lägger upp lite bilder på det!


Ja vill ha kameran mamma!
 
 
 Nu kommer jag!
 
 
 Goding!

 
 Brum Brum!



Nu ligger mitt hjärta och sover, idag somnade hon fort men de va nog för att jag tröttade ut henne ;) Längtar redan tills imorgon då jag får pussa på henne! Hon är verkligen mitt allt.


datorn tillbaka.

Nu har vi äntligen dator igen, Johannes åkte iväg till on/off och dom fixade datorn åt oss, vet inte riktigt vad som hade hänt men den hade hängt sig när man skulle logga in så nu är det kirrat! Dock har jag inga bilder på den än och har inte riktigt haft tid eller ork till att lägga in dom..
Annars idag har jag och Lowa varit och Anna G och hälsat på hemma hos hennes mamma, hon är hund och husvakt. Andrea var också där så vi drack lite kaffe och tjatade och innan jag åkte därifrån gick vi på en liten promenad i det sköna vädret och efter det åkte jag till min mamma och hälsade på, hon ville gärna se när Lowa kröp så jag har varit där någon timma.

Ikväll har vi ingenting planerat så de blir nog till att titta på tv och mysa, men nu ska jag lägga Lowa så hon får sova en stund..

Bloggtorka.

Kommer inte bli så mycket bloggande en liten tid framöver eftersom våran NYA bärbara dator är sönder så vi måste åka och lämna in den, har inte riktigt tid och ork att sätta mig nere i källaren på den andra datorn att skriva. Men jag hoppas att de fixar sig snabbt för ibland är det så tråkigt utan dator ;) Annars idag har det inte hänt så mycket mer än att jag och Lowa gick till min syster och Thea och sen planterat om blommorna.

Har iaf en mycket roligt sak att berätta, min lilla lilla skruttunge har börjar krypa här hemma och det är så roligt att se henne. Det går inte så jättebra än men hon lär sig snabbt!
Ikväll ska vi åka och hälsa på Tommy och Josefine, ska blir roligt att träffa dom!



Nu måste jag gå upp och se om min lilla tös fortfarande sover..

 


smygtittar

Sitter här framför datorn och smygtitter på andra avenyn samtidigt, har redan tittat på den en gång idag men får liksom aldrig nog av att se det! Vet igentligen inte varför jag har fastnat för den här serien för igentligen är det ju inget speciellt med den, den är ganska seg och det händer inte så mycket varje gång men ändå kan jag inte slita mig ifårn den. Sitter ofta och försöker prata igenom tv´n precis som om det skulle vara på riktigt typ såhär - men Liv kommer du inte ihåg att Hamsa inte fick någon stämpel!!
Ha Ha, ja så är det faktist, ja lever mig verkligen in i det!

Men men sluttjatat om det,nu ska ja hoppa ner i min sköna säng och hoppas att jag inte behöver gå upp kl tre och göra iordning en vällingflaska. Jag vet att jag igentligen inte ska klaga för jag har verkligen ett snällt barn som jag bara behöver stoppa in tutten i munnen på några gånger om natten, vissa barn håller ju sina föräldrar vakna flera timmar varje natt och så har jag det inte, vist att hon också kan vara jobbig vissa nätter men inte varje natt.. Min lilla skruttunge!


God natt, hoppas ni får en skönt natt..

onsdag...

God dagens, har inte blogga någon idag men jag har inte riktigt haft tid till det.
Vaknade ganska tidigt idag och  gjorde oss iordning för att åka och hämta Syrran och Thea och åka in till stan,åkte förbi utförsäljingen av maxi och kollade om dom hade öppet men de hade som inte så det blev en sväng in på Lidl och kolla men hittade bara påsk fjädrar och påsk kycklinar och sen åkte vi ner och mätte Linn på stan och tog en fika och sen hem.
Hemma har jag inte gjort så mer än att vikt tvätt och stoppa in en ny och efter de gick ja och Lowa till min mamma och hälsade på.

Har precis lagt Lowa men hon har inte somnat än, vet inte riktigt vad det är för hon brukar alltid somna på en gång efter maten men nu i två dagar har de tagit jättelång tid för henne att varva ner.
Inatt vaknade hon vid tre och va helt hysterisk och det gick inte att få henne att somna om så jag fick göra en vällingflaska och sen somnade hon.


Nu ska jag hänga en tvätt..


kväll.

Nu är det äntligen kväll om min lilla prinsessa har precis somnat, Johannes är iväg på lite ärenden så det är lungt och tyst här hemma..
Tänkte jag skulle tända lite ljus och mysa till de men de sprack när jag inte hittade någon tändare!

Inte ett skit att titta på lika tråkigt varje kväll, men imorgon är det äntligen Andra Avenyn.


Nu ska ja måla klart Lowas hyllor så jag får upp dom på väggen någon gång.
Blev ett kort inlägg men jag har inte så mycket mer att skriva..



Promenix.

Nu har jag varit ute och tagit mig en rask promenad och eftersom Lowa är sjuk så fick hon stanna hemma med sin pappa som också är sjuk och hemma från jobbet..
Det är riktigt härlig väder ute så de var skönt att få lite frisk luft!! 


jag tror Lowa börjar gå mot bättringsvägar, hon har inte spytt något mer på för middagen och hon har fått behålla sin mat hon ätit. Hon är på strålande humör här hemma och ligger och leker med sina saker på golvet.. Hoppas att hon börjar friskna till nu :)



Nu ska jag börja med käket här hemma!

magsjukan.

Fy nu har min lilla skrutta fått magsjukan, imorse när hon hade fått sin välling var hon jätteledsen och trött så hon fick sova lite längre men när hon vaknade började hon spy, hon har spytt tre gånger nu och jag har försökt ge henne en tesked vatten var femte minut och det har funkat hitills.
Ja som skulle ta en långpromenad med henne, min syster och Thea men det skret sig.







Får se sen om jag behöver åka in till stan och köpa vetskeersättning!

träning..

Nu har jag tränat klart, idag va det riktigt jobbigt men de beror nog på att det va ett tag sen jag tränade! Men det är skönt nu efteråt och jag är nöjd!
Förhoppningsvis blir det träning på onsdag också men imorgon blir det en lååång promenad och jag hoppas det blir fint väder imorgon också!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen så det blir morgon någon gång så jag kan pussa på min lilla prinsessa! Jag får verkligen seperationsångest så fort jag inte är med henne.. ;)



Tack för mig!


Ps, är det någon mer än jag som har skitsvårt med att komma på vad man ska skriva för rubrik?

träning..

Nu har jag tränat klart, idag va det riktigt jobbigt men de beror nog på att det va ett tag sen jag tränade! Men det är skönt nu efteråt och jag är nöjd!
Förhoppningsvis blir det träning på onsdag också men imorgon blir det en lååång promenad och jag hoppas det blir fint väder imorgon också!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen så det blir morgon någon gång så jag kan pussa på min lilla prinsessa! Jag får verkligen seperationsångest så fort jag inte är med henne.. ;)



Tack för mig!


Ps, är det någon mer än jag som har skitsvårt med att komma på vad man ska skriva för rubrik?

Helgen i bilder.

Nu sover åskvädret så nu passar jag på att lägga upp lite blandade bilder från helgen!


(Lowa är helt galen i påsar som praslar)












Såhär har min helg sett ut ;)


skönt väder.

Idag är det verkligen underbart väder ute, har hunnit med en hel del idag redan. Varit ute och gått, varit till affären och varit till min syter och umgåts med dom.
Har precis gett Lowa mat så nu ska jag försöka få henne att sova lote middag!

Ikväll va de tänkt att jag skulle iväg och träna men har en sjuk pojkvän här hemma som bara ligger i sängen oh tycker lite synd om sig själv, så jag får se hur han mår till kvällen. ;)




Nu ska jag ta och lägga Lowa, hon sitter och kliar sig i ögonen!!

sista kalaset.

Nu har jag haft sista kalaset och idag va det Johannes familj som kom och firade mig. Fick jättemycket fina presenter och jag är jättnöjd. :) Tack alla om medverkade :)
Tur att jag inte ska ha ett till kalas imorgon för nu börjar jag tröttna på tonfisktårta, det är typ det jag levt på i två dagar så nu får det räcka ;)
Annars idag har vi bara tagit det lungt här hemma, plockade undan lite efter igår och efter de tog jag mig en promenad i de sköna vädret, Lowa fick sen sova i vagnen ute på altanen och hon sov nästan 2 timmar ute så hon va pigg och glad sen när hon vaknade!

Nu har Johannes åkt och tränat innebany och Lowa ligger och sover så det blir att sitta vis datorn en stund sen blir det tv´n!





ha en trevlig kväll alla!!

kalaset är slut!

Nu har allt folk åkt hem och Lowa ligger och sover så det är alldeless lungt och lyst här hemma det ända är diskmaskinen som går! Har fått mycket fina presenter idag och jag är mer än nöjd, tack alla :)
Nu på kvällen ska jag och Johannes mysa till det i soffan med popcorn och cips, vet inte än vi ska kolla på bara!







Min dag har varit bra och jag lyckades med tårtorna ;)

7 månader.

Idag blir min skrutta hela sju månader och jag blir bara ståltare för varje dag som går!
Älskar dig mammas hjärtat!

 


nya datorn..

Sitter nu och bloggar på den nya datorn, har inte kunna gjort de förut eftersom vi inte haft internett på den och inte tid att fixa det. Har tagit ner den andra datorn till källarrummet så nu har vi lite mer plats här hemma ;)
Idag har jag inte gjort något annat än att städat, så nu är allt iordning här hemma. Kl fyra kommer min familj hit och ska fira mig, så jag har även fixat tonfisktårtor och imorgon kommer Johannes familj hit :)

¨

kanske skriver mer sen!!

Lowa´s egna rum!

Nu är äntligen Lowa´s rum klart, vi tapetserade klart igårkväll och idag har vi satt ihop alla hennes saker. Här kommer det lite bilder på hennes fina rum! :)


Fondtapeten!




Det är lite rörigt och inga saker uppsatta men nu vet ni iaf hur det blev, kommer nog fler bilder när ALLT är klart!


Ingen vanlig dag.

Nej idag är det ingen vanlig dag, för det är min dag idag! Fyller hela 20 år ;) 
 På förmiddagen kommer Anna och Madde ner på fika, eller det blir kaffe eftersom jag skulle handla fikat igår men eftersom någon jävle hade tagit min plånbok så blev det inte ett skit! Men jag ska se vad man kan skrapa fram här hemma, kanske kan bli en liten kladdkaka!

 

 

Grattis My ;)


Bilder från idag,

Nu bjuder jag på lite bilder från min dag!

 




Fy fan!!

Det är det ända jag kan säga just nu, vilken dag!!!
Min dag började bra, åkte in och hämtade upp Jenny och sen vidare till Öppna förskolan och där va det jättetrevlig. Lowa var dock väldigt tyst och satt det med sina stora blå och bara tittade. Min älskade lilla skrutta.. När vi sen skulle gå gick jag förbi kiosken nere på sjukhuset för att köpa mig en dricka då jag upptäcker att min plånbok är bort, tänkte för att jag hade glömt den i bilen men inte det heller!! Trodde först då att jag hade tappat den någon stans och att jag skulle ringa polisen när jag kommer hem för att säga att jag tappat den men hinnner inte mer än in förens telefonen ringer och det va polisen, han betättade att han hade en plånbok som någon hade hittat i en pappaerkorg! Hur i helvete hade den kommit dit tänkte jag. Det är alltså någon jävel som har snott den ifrån mig på öppna förskolan!! Det trodde jag verkligen inte att jag ska behöva bära på min plånbok där men tydligen, jävla idiot kan jag bara säga!! Är så arg och besviken på den som tagit den och kan inte förstå hur en människa kan ha sånt samvete att sno någon annans plånbok, tur var väl att det inte låg så mycket pengar i och mitt bankkort blev också snott, men nu är det sperrat och jag har gjort en polisanmälan!!
Jag som skulle ha åkt och handlat fika tills imorgon när mina vänner kommer ner och grattar mig!! Tack ditt jävla pucko!!



Har fan inge mer att säga!!!

min dag!!!

Kanske skulle ta och skriva lite om vad som hänt idag då?
Började iaf med att måla taklisten, blomhyllan och bakom elementet och stax efter det ringde min syster och fråga om jag ville med på en promenad till affären så vi gjorde oss redo för det och sen följde jag med henne hem till henne, vi satt även ute i solen medans barnen sov och det va riktigt skönt.. gassade på ganska bra mot husväggen..

Sen knallade jag hem och gjorde lite vardagssysslor och efter det gick jag bort till min mamma och hälsade på, ska även låna hennes bil imorgon så jag va där och hämtade den också.. Lowa var lika glad av att träffa henne som hon va av att träffa Lowa.

Imorgon ska jag fara in till stan och hälsa på Jenny, först blir det en fika på stan sen upp till öppna förskolan. Ska bli roligt att träffa hon och Liam och för en gångsskull göra något annat än alla vardagssysslor ;)

På torsdag blir jag hela 20 år, inte för att det känns som jag fyller år men. Kommer ihåg när man var lite och gick och räknade ner dagarna flera veckor innan, inte riktigt så längre!!
Detta kommer bli min första födelsedag som mamma så lite roligare än alla andra gånger är det allt ;)

Hoppas det duger? ;)






 (bilden är inte från idag)


måndag.

Har precis kommit hem från min pappa, har varit där en sväng på förmiddagen och hälsat på. Anna och Thea var också med.
När vi skulle åka därifrån va bilden helt död eftersom Anna hade glömt att stänga av lyset på bilen, men som tur va så stod vi i nerförsbacke så det gick att knuffa igång den. :)
Nu väntar jag på att Lowa ska vakna och då blir det käk för henne sen blir det en lång promenix i det sköna vädret.


Ikväll blir det att fortsätta i Lowas rum, har lite kvar att måla så förhoppningsvis kan vi tapetersera imorgon, jag längtar så efter att få plocka ihop allt i hennes fina rum!!!

bildbevis!

Nu kommer äntligen bildbeviset på Lowas tänder, har äntligen lyckast fått ett kort på dom men det tog lite tid ;)


 


dagen i bilder.

Lägger upp min dag i bilder. har tagit massor med kort så jag lägger upp lite!



Mums med mat!


Bus hemma hos mormor!

Puss.

I OS mössa :D

Lowas nya stil.

Thea va här på besök!:)


Bilder.

Här kommer lite bilder, har inte riktigt lärt mig alla dessa inställningarna som finns på cameran men lägger upp lite bilder!!


 

 

 

 

 


Jättehandling.

Idag har vi verkligen storhandlat en massa saker, Först åkte vi till Ikea och handlade en byro till Lowas rum, en tripptrapphylla med låtor rosa lådor till Lowas rum, ljus och dukar till vardagsrummet och köket. Sen efter Ikea åkte vi till stuvbutiken och köpte en par randiga tapeter till Lowas rum så det kommer bli så fint när allt bli klart..
Och sist men inte minst åkte vi till on/off och köpte en systemcamera och en ny datorn. jag är supernöjd med cameran och bilderna bli jättefina, datorn har vi inte startat än så det vet jag inte hur den är men kan inte tänka mig annat än att den är bra :)

Nu ska jag fixa med alla mina saker sen blir det en dusch!!



Lägger nog upp lite bilder sen som jag har tagit idag:) jag är nöjd!!!!!!

1 år sedan.

Åh herre gud jag har ju glämt berätta, igår va det ett år sedan jag och Johannes va på ultraljud och såg våran stora kärlek för första gången och den största lycka jag någonsin har varit med om. Mitt lilla gryn som växte i min mage och som JAG fick bära på, det är något helt underbart! Att förklara sin kärlek till sitt barn är svårt att beskriva och som måste upplevas för att förstå. När jag fick upp Lowa på mitt bröst efter många timmar kämpande och slit är man den lyckligaste mamman i världen, jag minns att jag var så stolt över att ha klarat den största rädlan i mitt liv, att föda ett barn!
Det bästa är att veta att hon är min och ingen kan ta henne ifrån mig!
   





 


fredag

God morgon.
Idag är det bästa dagen på veckan, och idag kommer det bli en bra dag tror jag!
Ska snart ta och rignga min syster och se om hon ska med på en promenad till affären, behöver köpa pizzadej och riven ost för ikväll bli det hemagjord pizza..
Nu har vi iaf äntigen spacklar klart alla väggar i Lowas rum så imorgon blir det en tripp till Kd och kolla tapeter där, hittade inte några som föll i min smak här i stan! Och när vi ändå är där blir det en tur till Ikea och köpa saker till Lowas rum, duk, ljus och lampskärm till köket och vardagsrummrt. Och sen ska jag även släpa med Johannes till någon affär med barnvagnar, måste börja kolla på en ny och jag vet inte alls vad jag vill ha det finns ju en uppsjö med vagnar så det är svår att bestämma sig ;) Och jag vill ha en som man kan ända färdriktning. Men jag kommer verkligen få släpa med han eftersom han hatar affärer..




Nu ska jag ringa min syster.

borsta tänderna.

Eftersom Lowa har fått två tänder så måste man ju givetvis börsta dom, hon tycker det är jätteskönt när man borstar och de är ju jättebra! Har försökt få kort på dom som jag lovade men jag har inte lyckts än hon bara biter ihop så fort man kommer nära med cameran. Men jag ska försöka ;)  

 

 


Tänk att min lilla tös har bleve så stor så man måste borsta hennes tänder! vart har tiden tagit vägen?


Besök.

Åååh nu börjar det hända saker i Lowas rum, imorgon ska vi börja spakla så nu känns det som om de börjar hända något. Och imorgon åker jag in till stan och kollar tapeter ev beställer om jag hittade det ja vill ha annars åker vi till Kd i helgen och kollar om stuvbutiken har något, dom brukar också vara lite billigare på tapeter. Sist vi va där och köpte den röda tapeten till sovrummet va det 50 kr billigare än här i stan, vist det är inte jättemycket men köper man några rullar så det ju värt det!
Hoppas jag hittar den limegröna med stora stjärnor, vill så gärna ha den! Hoppas, hoppas!!


Nu på kvällen har Tommy och Josefine varit här och hälsat på, alltid lika trevligt :)



Ni missar väl inte att Andra Avenyn börjar idag? De har ju varit uppehåll på grund av OS. Jag har iaf redan tjuvtittat på progrmet imorse men det är så bra så jag ska kolla sen också! Efter det blir det sängen!


Badtjejen.

Fick slänga Lowa i badbaljan nyss, hon fick ligga lite nakenfis på golvet och de slutade ju givetvis med att hon hade kisat och hela hon va blöt så hon fick bada lite. Va ett tag sen hon fick sitta i badbljan eftersom hon oftast duschar med mig och det va verkligen jättekul att plaska i vattnet så allt blev blött..

 
 
 


jättekul att skvätta ner mamma.
 


räksallad.

Ska snart gå ut till köket och göra mig en räksallad, blir även det sen när Johannes kommer hem men de gör mig inget för sallad är så gott!
Har precis gett min lilla solstråle mat och idag är det en bra dag, hon är på toppenhumör och sov länge i morse ;) Va ju meningen att vi skulle ha träffat Jnny och Liam idag men eftersom hon har bleve sjuk så hittar vi på någon en annan dag. Skulle ha kollat på tapeter också men som sagt de får också bli en annan dag.



Ska gosa med mitt älskade barn!

tisdag.

Har inte riktigt haft till att blogga så mycket.
Började iaf dagen halv sju imorse med att ge Lowa mat och sen börja dra ännu mer tapet men nu är de snart dax för att börja spakla och måla tak, element och dörrkarmar. Ska åka in någon dag och välja ut vilka tapeter det ska blir.
Runt 11 knallade jag bort till min syster en liten sväng och hälsade på sen gick jag hem och drog lite tapet till ;)
På eftermiddagen har jag varit hos min mamma och hälsat på, har inte varit där på några dagar så det va kul att träffa henne!!!

Imorgon ska jag och Lowa åka in och ta en fika med Jenny och lillplutten Liam och sen gå till babycafet:)





Jag saknar maxi. Jag vägrar att handla på coop!!

dra tapet

Nu har jag precis tagit en paus från att dra tapeter för att kolla på Annorlunda Familjen.
Det kommer blir så fint sen när allt är klart, vet redan hur jag vill att det ska se ut så vi får se om jag hittar tapeterna jag vill ha. Hoppas!!

Annars idag har jag haft besöka av Anna och Madde, drack kaffe och snackade skit och sen när dom åkte gick jag till min syster och hälsade på annars har min dag varit lugn!!







Hoppas, Hoppas, Hoppas!!!

RSS 2.0