Spöken?

Hopp nu har denna dag bara rusat förbi och inte har jag gjort något speciellt idag, vaknade runt 11 av att Johannes väckte mig och hade fixat käk ( han är väl ändå underbar) och sen åkte han iväg och jobbade och jag lekte lite med Lowa innan de blev dagx för henne att sova middag..
Efter hon hade vaknat så åkte jag iväg till Anna G och pratade lite och sen vidare till min syster och hälsade på en kort sväng tills vi skulle upp och hälsa på min mamma och där har jag varit tills nu.
Lowa ligger och sover och jag sitter och väntar på att Johannes ska sluta jobbet och sen kommer Josefine och Tommy hit med pizza som vi ska käka ihop och sen är de bara för mig att sätta mig i bilen och fara in och jobba.
Känner mig inte alls så pigg på de just nu men när man väl kommer dit så blir de skoj, hoppas denna natt går fort!!

Inatt när jag kom hem så hade jag väldigt svårt att sova på grund av min rädsla för SPÖKEN! Om man nu kallade de spöken? Men jag gör de iaf!
Tycker de händer saker runt omkring mig som inte bara händer sådär? Härom natten låg jag och Johannes i sängen när jag helt plötsligt hör ett "dunk" och kommer då på att de låter som någon ställer ner ett glas på bordet. Jag är helt säker på att de lät som de.
Det är flera saker som jag har reagerat på som jag tycker är konstiga och min rädsla över spöken bara växer. Jag är verkligen livrädd för de!!!!
Varför jag just tänkte på de inatt va för jag och en annan tjej jag jobbade med inatt satt och pratade lite om sånt, hon hade varit med om en del hemma hos sig och jag är GLAD att de inte är hos mig de är så för då hade jag verkligen inte bott kvar.
Buuuu va läskigt de är!!!

Nu måste jag fixa de sista här hemma innan de är dax för mat och jobb!


Gottbol.

Idag har vi varit iväg och badat, eller de va bara Lowa och Thea som badade. Men eftersom de blåste så kallt så blev de inte så långvarit.
Hoppas på att de blir bättre väder någon annan dag så vi kan åka iväg igen, Lowa tyckte iaf att de va kul och hade gärna varit i längre fast hon frös ;)

Väntar på att kl ska ska bli 5 så jag kan lägga mig och sova en liten stund för ikväll blir de jobb..
Annars blir dagen lugn.



(kan inte lägga upp bilder eftersom något är fel)


stan!

Hej och hå idag är jag verkligen trött eftersom jag har bleve "van" att sova på dagen och idag kunde ja inte göra de så jag känner mig verkligen helt död..
Men eftersom jag skulle upp och iväg in till stan så va de bara att gilla läget, skulle iaf in till mödravården idag och prata om mina p-piller och sen skulle jag iväg och handla lite men när jag väl står där och ska in på maxi så kommer ja på att jag hade glömt min plånbok hemma så de va bara att ringa mamma som jobbade och fråga om jag kunde ta henne kort i stället och de fick ja givetvis så nu finns de iaf lite i kylen :)

När jag kom hem började jag med maten och sen drog jag iväg och red en sväng i skogen, de va jätteskönt men alla dessa jävla mygg blir jag tokig på. Vad är dom bra till???!!

Imorgon blir att sova ut på morgonen för på kvällen börjar de jobb igen, men jobbar bara till kl två så de är skönt :)
Ska öven försöka komma iväg och bada också, idag tyckte ja de va lite för kallt ute så jag hoppas på bättre väder imorgon!!




jobb..

Hoppsan, nu har blogglusten kommit tillbaka IGEN!! Kan tänka mig att ni har saknat mig ;) Ha Ha!!

Det har hänt lite sen sist ja skrev, har iaf börjat jobba nu under sommaren och jobbar endast nätter, har haft ganska mycket ångest och oro för de eftersom jag aldrig har jobbat natt förut och trodde ja skulle vara helt död men skenet bedrar, de är så himla skönt och kul och jag har inte ens varit i närheten av att somna! Har visserligen vara jobbat två nätter och en halvnatt än men ja tror inte de ska vara några problem..
Så eftersom jag jobbar har Johannes gått hem på pappaledighet/semester och allt funkar, vist saknar jag min lilla skrutta men de gör henne gott att vara hemma med pappa lite också!

Nu är jag iaf ledig tills onsdag och de ska bli skönt, imorgon är de tänkt att jag, Lowa, Anna och Thea ska åka och bada någonstans så jag hoppas på fint väder!

Idag har de inte hänt så mycket, sov till kl halv ett sen gjorde vi oss iordning och åkte in till Linn och Mattias och käkade mat ihop och efter de åkte vi ut till Johannes mamma och drack lite kaffe och sen vidare hem!

Ska sätta mig någon dag och kolla igenom lite sidor efter något snyggt kök eftersom vi ska göra om vårat. Vet inte alls hur ja vill ha de eller vilken färg men de lutar mest åt vitt eftersom de alltid funkar ;)

Nu har ja uppdaterat lite och hoppas att ja kommer fortsätta att blogga ett tag till, så ni har lite att prata!!

   



RSS 2.0