Valborg.

Idag är det valborg och det ska firas inne hos Josefine och Tommy och dit kommer även Minna och Henrik. Ska bli en trevlig kväll men trevligt folk och god mat.
Hoppas Lowa blir på lite bättre humör och att hon lyckas att somna, eftersom hon har svårt att somna om hon inte ligger i sin säng.
Hoppas ni andra får en bra kväll!


På eftermiddagen har jag och Lowa varit och hälsat på Anna(gustavsson) och hennes mamma Ingrid och kollat när dom bakade bröd. Fick även med mig en limpa hem så imorgon blir det god frukost med lyxigt bröd :)


staden.

Idag blev det en tripp till stan, fick ringa BVC imorse och fråga om jag kunde komma in så dom kunde kolla på Lowas prickar i ansiktet eftersom jag blev orolig för hon har bleve jättetrött och grinig och prikarna vill inte ge med sig.
Men som tur var så va det ingen fara, hon trodde att hon kunde ha ett virus i kroppen. Som tur var så va de ingen barnsjukdom och det är väl där skon har klämt lite på mig ;)
Nu kan jag sova lungt på nätterna och behöver inte oroa mig för att det ska vara något farligt!!

På vägen in till stan höll jag på att skita ner mig, när jag kom stax efter bäckhammar står polisen med lasern men som tur var låg jag i 90 så jag behövde inte stanna, -pust- Vet inte ens varför jag blir nervös eftersom jag låg i rätt hastighet men det skrämmer mig bara av att de va polisen, att man har sån prespekt för som är helt otroligt, dom skulle ju inte derekt döda mig om jag körde lite för fort :P

På vägen hem var Lowa helt hysteriskt och tyckte inte alls de var kul att åka bil, så Anna och jag fick sjunga imse vimse spindel och klappa händerna för att hon skulle vara glad, men vi fick oss iaf en trevlig sångstund ;)

OCH jag fick även mitt schema för sommaren så nu vet jag äntligen när ja ska jobba, tyckte iaf schemat var helt okej!!


Nej nu får jag ge mig, bara en massa tjat om allt möjligt :)


Torsdag..

Imorgon är de valborg, känns inte som något speciellt men vill ändå fira de på något sätt.
Kommer ihåg när man var liten och man tände en liten brasa hemma, det var så mysigtt på något sätt och därför vill jag att Lowa också ska få tänka så när hon är i min ålder så därför kommer jag fira varlborg som jag alltid har gjort.
För ett år sedan låg Lowa i min mage och växte och jag var i vecka 27.

(Bilden är från slutet av april 2009)


Vad ska nu göra på valborg?


Trevlig dag!!

Som sagt skulle jag in till Jenny och Kim idag, satt och pratade en stund sen åkte vi till Jennys mamma och hälsade på och efter en stund kom även Jennie och hennes lilla Michelle dit. Det var roligt att träffa dom två också och gud så söt hon är Micelle,  Lowa tyckte det var jätteintressant med en till liten bebis och givetvis alla hundarna :)
Jennys mamma var så snäll så hon bjöd oss alla på mat och efter det fick vi kaffe, det va supergott och tack än en gång :)
Innan jag skulle åka hem kom även Veronica(Vg) och drack kaffe med oss. roligt att träffa alla ansiktet;)

Det har varit en trevlig dag och kul att träffa alla, det är inte varje dag om man säger så :)


Rösta..

Rösta på min lilla sockertopp HÄR!






Va tycks? ;)


Vill inte..

Skulle lägga Lowa för en liten stund sedan men
 när jag kom in för att kolla till henne låg hon minsan inte och sov!



Hon blev jätteglad när hon fick se mig,
men hon hade nog hoppats på att jag skulle ta upp henne.



Men det räckte med att jag la ner henne så somnade hon.
Min lilla goding!!


Kim och Jenny.

Imorgon styr jag och Lowa påkarna in till stan och ska träffa Jenny, Liam och Kim(en klass kamrat)
Ska blir roligt att träffa Kim eftersom jag inte sett henne på länge, fast det ska bli lika roligt att träffa Jenny och Liam också. Liam har nog växt en hel del sen jag såg honom sist.. Lillaplutten!!





Grin-olle..

Har för en liten stund sedan kommit hem från stan, har varit inne med Anna och Thea och kollat lite och sen åt vi lunch med Linn och Mattias på de nya stället i stan och tummen upp säger jag bara.
När vi satt och åt kom de en gubbe och gick förbi oss där vi satt och åt och klappade Lowa på huvudet och gick, Usch, jag tycker inte att man gör så och sen vet jag mycket väl vem det är och han är en snuskig alkis. Har inte folk något vett i skallen eller? Jag vet att jag aldrig skulle få för mig att göra så på någon annas barn som jag inte känner men de gjorde ju tydligen han!!


För övrigt har jag världens grinigaste unge hemma, hon har varit så här i två dagar och det är inget som passar henne! Jag tror de är tänderna som bråkar!!



Bloggtorka.

Oj oj oj nu får ja skärpa mig, uppdaterde ingenting igår men jag hade inget vettigt att skriva..
Inte för att jag har så mycket att skriva nu heller men nu vet ni iaf att jag lever ;)




Nu ska jag äta lite frukost!

Pricken.

Oj nu är jag dålig på att uppdatera igen men orken på morgonen har tagit helt slut eller så har jag inte tid.
Imorse hann jag inte för att när jag hade gett Lowa mat och allt annat som måste göras varje morgon knackar det på dörren och in kommer Anna och Thea på besök och efter en stund knallade vi bort till affären och sen hem till henne och där var jag kvar tills det var dags för mig ocg Lowa och gå hem och laga iordning käk tills Johannes kom hem.

Imorse upptäckte jag även att Lowa hade fått en massa röda prickar i ansiktet och jag hade inte en susning om vad det kunde vara. Hon hade inte ätit något konstigt och det var inte vattkopper för det såg det inte ut som så jag ringde sjukvårdsupplysningen och hon trodde hon hade fått det av solen eftersom hon inte mår dåligt av dom och ingen feber. Men jag skulle ha koll så dom försvinner och skulle de bli mer skulle jag höra av mig till vårdcentralen. -skönt-
Jag hoppas att dom försvinner!!


Nu ska jag kolla på tv och ta det lungt..

Kycklingen står i ugnen.

Japp, maten idag blir grillad kyckling. Den står nu inne i ugnen och jag längtar tills den blir klar, är vrålhungrig..
Idag har dagen gått riktigt fort, imorse efter frukosten körde jag Johannes till hans mamma och pappa eftersom han bil stod kvar där sen igår och eftersom jag ändå var där gick vi in och drack lite kaffe och även Johannes syster Josefine var där sen blev det till att åka hem så Lowa fick sova.

Har även haft finbesök idag av Anna Gustavsson och hon hade med sig en jättefin present till Lowa, en munktröja och byxor till. Hon är bara för snäll den där Anna som köper saker till Lowa. Tack kära vännen!!!



Nu ska jag fixa iordning en god sallad som vi ska ha till maten, kanske skriver mer sen!!


Tand nr 3.

Idag har tand numer 3 ploppat ut, hon har nu två nere och en uppe och det är ju verkligen jättekul att sitta och gnissla tänder. :)
Jag tycker det är jätteobehagligt när man gnisslar tänderna, jag får rysningar av att bara tänka på det, samma sak är när man drar naglarna på en griffeltavla.
Usch!!!




Min lilla tjej börjar bli så stor!


kalas och massa annat skoj.

Nu har vi sprecis landat hemma, dagen har varit fullspeckad!
Började dagen ganska tidigt med mysig frukost och sen åkte Johannes iväg till sin mamma och pappa och hjälpte dom och jag gjorde mig och Lowa iordning för att åka in till stan och kalasade för Emelie som fyller år om några dagar! Fick god tonfiskotårta, men när kl närmade sig tre var Lowa alldeless för trött för att orka hålla sig vaken så det va dax att klä sig och slänga oss i bilen för att åka hem.
Väl hemma hann ja inte mer än komma in förens Johannes och hans syster Josefine kom hem och då blev de en kopp kaffe och sen ut och hugga tag i att bära in veden som dom kört hit, ja hjälpte inte till allt för mycket eftersom jag var tvungen och byta blöja på Lowa. Men tack snälla Josefine för hjälpen!! :)

På Kvällen har vi varit hemma hos Josefine och Tommy och ätit grillat, de var riktigt gott idag och vädret var på topp. Vi blev kvar lite längre så Lowa fick sova en stund hos dom innan vi satte henne i bilen men hon har inte vaknat en gång så de var bra!



Toppendag!



Karlskoga

Idag är det äntligen fredag, tänkt vad lyxigt det skulle vara om de var fredag hela veckan. ;)

Imorse var jag och Lowa jättesega så när kl närmade sig halv 9 gick vi och la oss i sängen och sov en timma till, va så trött imorse när Lowa ville upp vid halv sju!
Strax efter 11 åkte jag, Lowa, Anna och Thea in till stan föra att möta upp min pappa vid Mc Donalds för att äta lite mat sen åkte vi vidare till karlskogas nya maxi och storhandlade! Jag tyckte att de va rörigt och hittade nog inte allt jag skulle ha men de beror nog på att de va mycket folk, en trött unge och en stressad mamma ;) Men de var mycket pengar som försvann från kontot så en del fick ja med mig hem iaf!

Nu på eftermiddagen tog Johannes med Lowa till hans mamma och pappa så jag fick städa ifred här hemma sen när dom kom hem hoppade jag och Lowa in i duschen sen blev de bums i sängen för hennes del och jag ställde mig och gjorde varma smörgåsar..


Nu ska jag kolla tvn sen blir det sängen!

Wohoo..

YES, idag är de första dagen på länge som jag känner mig rätt så frisk, har orkat med vardagen som vanligt med städning, lek och allt som hör till. Känns riktigt skönt!!
På eftermiddagen har jag varit bort till min syster och lånat hennes symaskin så jag kunde sy mina gardiner till köket, har inte hunnit sätta upp som än men ska göra de ikväll eller imorgon så bild kommer innom kort.

Imorgon ska ja Lowa, Anna och Thea åka till karlskoga och handla på nya Maxi, ska bli spännande att se hur det ser ur där och ÄNTLIGEN få handla på Maxi igen, som jag har längtat :)




Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig och sen blir de värsta bilförarna :)


fortfarande sjuk.

Imorse när jag vaknade var jag sjuk än vilket jag tycker är förjävligt ;) Jag är så trött på det här och jag har ingen ork till något, har försökt sysselsätta min dotter så gott jag kan men det känns som det är på väg att ge sig för nu är jag bara febrig, snorig och hostig.
Lowas hosta börjar också försvinna men hon är inte på långa vägar bra :(
Jag hoppas jag mår en smula bättre imorgon så jag kan bli en människa igen.


Nu sover min lilla skrutta och hoppas att hon slipper ha sån hosta inatt..

Första kampanj..

Idag fick jag ett glatt meddelande från Buzzador, har nu fått min första kampanj och det är en kräm till ansikte för dålig hy. Jag hoppas att jag kommer få vara med att prova det, om fem dagar går tiden ut och då får jag förhoppningsvis svar på om jag kom med eller inte :) -Hoppas, hoppas-



Vill ni också bli medlem på Buzzador och prova på gratissaker gå med här!
 
 www.buzzador.com

Skulle vara glada om ni skriver att det är jag som bjudigt in er.
Mitt användarnamn är: MyLundgren


Världens godaste :)


 Smulan.. :)








Skulle ha lagt upp fler bilder men de var så seg idag och nu måste jag slänga min unge i badet!



hosta.

Den här kvällen började riktigt bra, gjorde iordning Lowa för natten och gav henne vällingflaskan och hon somnade som vanligt men nu har hon börjat fått en jättehosta och har tyvärr vaknat av den och vägrar somna om. Jag hoppas verkligen inte att hon kommer att vakna inatt och inte vilja sova för då kommer jag dö imorgon, är jätte trött och sjuk, det räcker med att jag vaknar flera gånger per natt och har världens hosta. Tycker så synd om henne eftersom hon bli ledsen varje gång hon hostar för de gör ont i halsen på henne. Blir det inte bättre tills imorgon får jag ringa till Bvc och se vad dom säger.


Nu på eftermiddagen gick vi bort till min mamma och hälsade på, skulle även önska lyckatill till Ingvar som ska in på operation imorgon, och jag hoppas de går bra!
Lowa visade även sin mormor vad duktig hon är på att vinka och självklart känndes de i mormors lilla hjärta :D


Nu ska ja kika om min lilla hostande tjej har somnat.

Bilder.

 Lowa har börjat gå mer sin gåvagn(vet inte om det heter så) och det är en riktig hitt.




Kom nu pappa så går vi ;)


Oj va fort det går.



Nu har jag inte tid att lägga upp fler bilder.


klapp klapp.

Nu när man sjunger,
Klappa klappa händerna små händerna små händerna små,
 skiner hon upp som en sol och börjar klappa sina händer.
Hon är så himla söt när hon gör det..

Här kommer lite bilder på när hon klappar :)











känns bättre!

God morgon. Idag är de måndag igen och en hel vecka kvar att se fram emot. Hoppas att jag får mitt schema snart så jag vet när jag kommer jobba i sommar, och Johannes behöver säga till vilka dagar han behöver vara ledig på sitt jobb. -hoppas-
Idag känner jag mig mycket bättre, men jag hoppas inte för mycket för än har jag inte varit vaken så länge! Ligger just nu i sängen medans lowa sover en stund, känns som jag behöver vila mig mer!

Vädret verkar bli fint idag så det bli nog att gå en promenad och sitta ute :)



Ska försöka ta kort på min underbara tjej sen och visa vad duktig hon är på att klappa händerna :)

Graviditetslista..

GRAVIDITETSLISTA

När fick du reda på att du var gravid?
1 december 2008
Blev det en chock? Ja, fast innerstinne viste jag om det!
Hur gammal var du? 18
Hade du mycket halsbränna? Ja fy fan! 
Spydde du mycket? Ja! 
Hade du mycket foglossning? Ja.
Ditt sf mått som störst? hum? ingen aning.
Har du fått bristningar? Ja!
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag trodde det var en pojk, men blev lyckligt överaskad :)
Vad hoppades du på? Det spelade inge roll.
Gick du över tiden? Ja en vecka.
Födde du för tidigt? Nej.
Hur var förlossningen? Hemsk!
Blev du sydd? Nej!
Dragen med sugklocka? Nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? 2.
Hade du någon nära med dig? Min pojkvän.
Vilket BB födde du på? Karlstad.
Hur stor var bebisen? vikt:3860, lång:51
Blev det en pojke eller flicka? En flicka
Vad fick den heta? Lowa Lovisa Eliasson.
Var allting värt det?
SJÄLVKLART :D

bläää..

Gud vad jag är trött på att vara sjuk, imorse när jag vaknade kände jag mig pigg men de räckte med att ställa sig upp så blev jag dålig. Har fortfarande ont i ryggen men lungorna känns bättre, dock har jag fått tillbaka yrslen. Vet inte varför jag bleve yr men fick de sist jag blev dålig. Jag hoppas det blir bättre tills imorgon. 



Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka almänt synd om mig själv ;)

........

Nu räcker det!!!!











Tipspromenad.

Imorse vid tio gick vi bort till fotbollsplanen där tipspromenaden stradade, det var inte lång bit att gå. Frågorna var inte lätta så jag gissade på dom flesta men fick många rädd ändå så dom sparade min lapp så vi får se om jag vinner ;)
Efter de förljde vi med hem till Anna en stund tills Lowa skulle hem och sova, så nu ligger hon och sover i sin säng.

I eftermiddag ska vi bort dit igen och käka tacos med Anna, Leif, Linn och Mattias. Det var ett tag sen jag åt de så det ska bli riktigt gott :)



Ha en bra dag!



dålig som aldrig förr.

Fy nu börjar ja bli riktigt dålig, har inte ork till något. Känns som mina lungor ska gå sönder vilken sekund som hellst. Har en konstig känsla i kroppen och har aldrig förut kännt så här. Jag hoppas verkligen inte att de är lunginflamation utan en riktigt förkyldning bara. Har iaf tagit mig en ipren och hoppas på att den ska hjälpa mig lite.

Johannes är så snäll att han har åkt iväg och handlat mat tills ikväll  så de blir lördagsmys med god mat och lite godis. Han är allt en klippa!!!!



Imorgon blir de troligen tippspromenad för att fördriva tiden här nere i nybble lite, hoppas bara att solen skiner och att de har gett sig att blåsa.


ha en trevlig kväll..


Lördag.

Oj nu var det några dagar sedan jag skrev men har inte riktigt fast tid och ork till det.
har börjat känns mig sjuk, känns ganska trist eftersom det inte var längrsen jag ja var det!

Imorse när vi vaknade och käkat frukost åkte jag och Lowa in och hälsade på Linn och Mattias och dom bjöd på god frukost och vid 12 tiden skulle dom iväg och träna så då åkte jag förbi min pappa och hälsade på, blev kvar en stund och har precis kommit hem..
Ska sätta mig och kolla tvn och ta det lungt och hoppas på att jag bli bättre.

Ha en trevlig lördag!

Torkvindan

God kväll, idag har jag varit trött i min rygg igen men har ändå hållt igång.
Var iväg till marken förut och fick med min lite bröd hem, hittade inget annat som föll mig i smaken.
När jag kom hem var det dax att plocka in tvätten som jag hängde upp på torkvindan imorse, det är så skönt att äntligen kunna hänga tvätten ute. Kläderna känns friskare när man hänger ut dom och luktar betydligt godare ;)

På eftermiddagen tog jag och Lowa en liten promenad i det sköna vädret och sen plockade vi undan innan de blev bad och kvällen för henne så nu ligger och sover skönt i sin säng.




Nu ska jag kolla tvn och sen blir det kvällen. God natt!!


Marken.

God morgon. Har varit vaken sen kl sex och hunnit med det mesta som skall göras. Nu återstår bara att göra oss iordning för en tur in till stan och gå på marken.
Det är ju tradition att gå på marken även om jag vet med mig att jag inte ska ha något.

Väntar på att kl ska bli nio så jag kan kolla på Andra Avenyn som vanligt ;)




Ha en trevlig dag!

Sakerna från Perfekt Home.

Nu på morgonen fick jag äntligen tid till att ta kort på sakerna från Perfect Home.
 Jag är jättenöjd!!!

 
 Hjärtljuslycktorna.

 Telådan.
 Te´lådan.

 
 Te´lådan öppen.


Buzzador

Idag blev jag medlem i Buzzador!
Vill ni också prova på saker gratis så bli medlem ni också!

Skriv gärna att det är jag som bjudit in er!!
Mitt användarnamn är
MyLundgren
 




http://www.buzzador.com/



promenad med Jenny.

Nu är det helt tyst och stilla här hemma, Lowa har precis somnat och jag är helt slut!
Lowa har nu mer och mer börjat klätta på precis ALLT och är precis överallt och min rygg är helt paj efter allt bärande hit och dit ;)
Idag åkte jag och Lowa in till Jenny och hälsade på så vi tog oss en långpromenad i det underbara vädret, det är så varm att man inte ens kan ha jackan på sig och det är underbart. :) Lilla Liam växer så det knakar..
Innan jag åkte till Jenny slängde jag in hos Anna Gustavsson en sväng och hälsade och efter de åkte jag och hämtade Perfect home sakerna hos Malin, och det va inte dåligt med saker kan ja säga. Jag är supernöjd med mitt köp men har inte fått upp allt på sin plats än så ett kort kommer innom kort.

Väl hemma var det bara att ställa sig och göra mat till mig och Lowa och sen bort till mamma och syster för att lämna deras saker och dom blev också jättenöjda :)
Fick även veta något hemskt idag som gör mig både besviken och ledsen men jag hoppas att allt löser sig och blir bra igen. Men det är inget som jag kommer att skriva här utan de är inom min familj och privat..


Nu ska jag plocka undan och stoppan in en tvätt sen ska jag kolla på tv!


God natt..

hallå alla kära läsare.
Sitter nu och kollar Svenska Hollywoodfruar men snart blir det sängen flr imorgon ska jag åka in till stan och hämta sakerna från Perfekt Home och sen ska jag och Lowa ta oss en promenad med Jenny och Liam.

Ska även få tid att sy mina nya gardinger till köket, kommer bli kanonfint och sommrigt :)



GOD NATT!!




Ha Ha Ha Ha!!!

härligt.

Gud vilket härligt väder det är idag. Sitter dock inne men de beror på att Lowa ligger och sover ocg jag har lagat mat till mig och Johannes och även annan mat till Lowa..
Annars idag har jag varit ute, gick bort till min syster när vi vaknade och där satt vi ute på altanen medans Lowa och Thea satt på en filt och lekte.

Om en stund kommer Johannes hem och då ska han slänga i sin mat för sen ska vi iväg och möta upp min pappa som ska visa oss en sak . Ska blir mycket spännande och jag har  faktist längtat lite efter att se hur de ser ut ;)



Nu ska ja ge min lilla skrutt mat..

Våren är här.

Nu måste ju ändå våren har kommit? Det är underbart väder ute och jag har spenderat mestadels tiden ute. När jag och Lowa vaknade till liv och hade ätit och allt de där så traskade vi ut och började rensa i rabbaterna tills min syster ringde och frågade om jag ville följa med henne och handla så det gjorde vi och när vi kom hem kom Anna gustavsson hit så vi drack lite kaffe och jag gav Lowa mat och efter hon åkt gick vi ut igen och där har jag varit tills nu. har krattar bort mestadels av löven och det känns inte som det finns någon ände på det för det är löv överallt.. sen har jag även ställt ut utemöblerna på gräsetmattan. Ska åka och köpa färg till dom andra dom vi på altanen som måste målas innan.
Det är så underbart med solen, man bli piggre och gladare.
Ikväll blir det grillning igen :)



Ha en trevlig solig dag :)

tråkiga väder.

Imorse när jag vaknade var de soligt och fint så jag tänkte att ja skulle ge mig ut och kratta och så i trädgården efter jag städat men nu är solen redan borta och de blåser storm ute så det känns inte så lockande!
Hoppas på strålande fint väder i veckan istället.

Så i stället för att gå ut ska jag gå in med Lowa i hennes rum och leks en stund!


Jag älskar dig.

Jag älskar dig, har sagt det hundra gånger men säger det igen. Du är det bästa som hänt mig och kommer aldrig att svika dig.






storstädning.

Håller nu på att storstäda hemma, känns inte som jag gör något annat men de behövs så det är bara att göra det!
Vart kommer allt grus, lera och damm ifrån? Jag är jättenoga med att dra av mig allt smuts på dörrmattan och ställa skorna i skohyllan men nog fan blir det massor iaf. Kan de va min lilla sambo som kommer instövlande med leriga skor och ställer dom precis innanför dörren? ;)
Har iaf dammat precis överallt och plockat undan allt här hemma och nu ska jag snart dra fram snabeldraken men först ska Lowa vakna så jag slipper väcka henne.

Ikväll kommer Josefine och Tommy ner och då ska vi grilla, ska bli himmlans gott!
Ha en bra dag.

fredag kväll.

Nu har jag precis lagt Lowa, hon har varit jättetrött och grinig dom senaste timmarna så nu innen hon la sig gick jag in och duschade så hon blev glad en stund och det kan jag verkligen säga att hon blev. Så nu ligger hon så snällt i sin säng och sover :)
Annar nu på eftermiddagn har vi varit iväg på en liten liten tur och kollat en sak, sen hem och lagat mat och mer har jag faktist inte hunnit med. Men nu ska det bli gött att sätta sig ner och ta det lungt, ska ta faktist ta mig en öl och lugna nerverna ;)





Ha en trevlig kväll och glöm inte titta på sista avsnittet av Solsidan!


Kd.

Japp, idag har jag varit till Karlstad igen, jag och Lowa förljde med min syster och Thea dit eftersom dom skulle ha lite saker därifrån och jag skulle ändå in till stan och lämna pengar till Malin för Perfekt home..
Men nu har vi iaf kommit hem och det ända som fick följa med min hem var ett ljus från Ikea!
Ikväll blir det supermys med min underbara pojkvän och det har jag längtat efter!

Visar Lowas outfits för idag och det var klänningen som jag fick av min snälla syster igår! ;)


 

 


Nya pyamasen.

Idag var vi som sagt på stan med Anna och Thea. Anna skulle ha nya kläder till sig och Thea så vi gick till Lindex och där hittade vi mycket fina kläder och Anna skulle prångt köpa en klänning till Lowa också men jag tyckte inte hon skulle göra det men vrång som hon är så köpte hon en till Lowa och det tackar jag verkligen för. :) Sen kom vi till Kapahl och där hittade vi en jättefin Hello Kittypyamas som hon köpte till Thea.
När vi sätte oss och fikade skulle ja ta upp min påse och visa Linn vad fina kläder jag hade fått då hade Anna köpt med en till sån Hello Kitty pyamas och smygit ner i min påse, tror ni jag blev paff när jag tittade? TACK<3

Lägger upp lite bilder på den fina pyamasen!



 


Veckans bilder!

Nu lägger jag ännu en gång in lite bilder från veckan som gått, har inte riktigt orken till att lägg upp bilder varje dag men ska försöka skärpa till mig! Här kommer det iaf bilder för folk som en intresserade :P


Springer i sin gostol!


Hemma hos sin mormor!


Busar med sin kusin Edwin!


Edwin är så rolig :)


Gosunge!


Brum Brum!


Bilden är jätterolig!


Det var lite av alla bilder jag tagit, men nu har jag inte orl att lägga upp fler!


morgonbestyr.

Nu har jag precis bleve klar med alla morgonbestyr som är att ge Lowa mat, Tvätta henne, Klä på henne nya kläder, damugit, plockat undan och nu sitter jag här. Allt ät klart förutom att jag ska göra mig iordning!
Kl tio ska jag hämta Anna och Thea sen blir det stan..


Ha en bra dag :)

Akta Graco..

KLART, nu har vi äntligen en ny bilbarnstol, nu slipper ja skrika och svära åt den andra som står i Lowas rum och tar upp en massa plats ;)
När jag kom dit trodde jag det skulle ta hur lång tid som hällst för att bestämma mig för vilken men det gick på två röda och det bästa med det här köpet var att det var extrapris på den så vi var mer än nöjda när vi knallade ut. Det var iaf inget vi hade tänkt oss ;)
Det blev ialla fall en Akta Graco Duoflex XTP (Genevra)
När vi kom hem så gick jag in och fixade iordning Lowa för kvällen och Johannes monterade in stolen i bilen, så imorgon ska jag, Lowa, Anna och Thea in till stan så Lowa får åka premiären i den nya :D













Nu ska jag gå och fixa en tvällssmörgås sen blir det Andra Avenyn.

onsdag.

God dag.
Sitter nu här och tar några minuter i lugn och ro, Lowa ligger och sover.
Ska snart ställa mig i köket och laga mat tills Johannes kommer hem, sen ska vi fara iväg till Karlstad och köpa en bilbarnstol. Jag hoppas jag hittar den jag vill ha!
Skulle igentligen behöva damsuga här hemma idag IGEN men har inte ork till det just nu så det får jag göra ikväll när vi kommer hem.
Annars idag har jag och Lowa tagit oss en kort promenad med Anna och Thea, varit till äffären och sen följde jag med hem till dom en liten sväng.
Kollade även på andra avenyn imorse som vanligt på onsdagsmorgonen..



Nu ska jag gå ut och laga mat, skriver nog mer ikväll!


BVC

Nu på förmiddagen har jag och Lowa varit inne till stan, skulle till BVC vid halv 12 och för att fördriva tiden lite åkte vi till Anna och tog en kopp kaffe. :)
Var orolig över Lowa imorse (berättar inte om vad här i bloggen) så jag ringde min barnmorska och hon tyckte vi skulle komma in så dom fick titta, men allt va som de skulle så det var bra iaf. Nu har en sten lossnat från mitt mammahjärsta ;)

Idag blir de lugna puckar för min och Lowas del, blir nog en liten promenad sen annars ska vi bara vara hemma. Johannes sluta kl 4 men då ska han iväg och jobba på annat håll så vi blir sjävla ikväll med.. Mys!


Nu ska jag ge min favorit mat :)

tåkiga sjukdomar.

Jag är så trött på att vara sjuk, nu har ju givetvis Lowa också bleve jättedålig, hon har sovit jättedåligt inatt och är allmänt trött och hänig. Tog tempen på henne förut och den visade 93,1, snoren och ögonen rinner. Tycker så synd om henne när jag inte kan göra något åt det. Hoppas hon blir bättre snart.

Annars idag var jag bort till min mamma och skulle säga hej då till min syster och dom som åker hem idag, det är så tråkigt när dom åker men vi ska snart åka ner och hälsa på dom.

Snart ska jag dra igång och damsuga så de är fint till Josefine och Tommy kommer ner, men ja väntar tills Lowa har sovigt klart så jag slipper väcka henne nu när hon äntligen sover.


Ha en trevlig dag :)

majskrokar.

När vi var på barnmässan i kd gick vi fram till en som sålde majskrokar eftersom vi var ute efter vaniljkrokar men aldrig fått tag i dom och när vi kom fram ville han fota både Lowa och Thea.

Här har ni länken om ni vill kika ;)


http://www.majskrokar.se/bilder_barnmassan_karlstad_10.htm


premiären.

Nu är premiärgrillningen klar, så idag har jag käkat en god köttbit men potatissallad och massa annat gott precis som på sommaren :)
Annars har jag varit hos min mamma för ovanlighetensskull men imorgon åker min syster med familj hem igen, de känns tråkigt!




Nu ska jag försöka lägga min sjuka unge, ha en trevlig kväll!

Glad påsk.

Glad påsk alla goda och glada, hoppas ni har haft en trevlig dag med mat och godis för det har iaf jag..
Idag har jag varit hos min mamma och syrran, gick till mamma i morse när vi hade vaknat och gjort oss iordning och fick frukost :) Efter det gick vi på en promenad för att få Lowa att sova men hon vägrade att ligga ner i vagnen så jag gav upp efter en stund och gick till affären för att handla lite ägg och sånt och rätt som de var satt Lowa upp och sov i vagnen så vi kan snacka om en trött bebis som vägrar att somna liggandes ;)
När vi kom tillbaka satte vi oss efter husväggen och drack kaffe medans Lowa sov.
När hon vaknde gick jag, Anna och Thea på en till promenad eftersom det var Theas tur att sova och efter mycket om och men så somnade hon med.

Gick hem tidigare idag också eftersom Lowa är jätteknölig och tycker inte alls att något är kul, så Johannes är kvar hos min mamma och umgås med dom.
Mitt halsonda och snoriga hänger fortfarande i sig och jag vill inte vara mer sjuk nu..



Nu ska jag dricka lite Te..

sjuk igen..

Idag har jag kännt mig ganska trött även fast jag har sovit bra i natt men nu har jag fått svar på det, har fått ont i halsen, snorig och nyser hela tiden. Jag vet inte när jag var helt frisk en månad sist. Jag hoppas att Lowa inte ska behöva bli sjuk igen eftersom hon varit det ett ex antal gånger redan. Hoppas hoppas hoppas.







Det kommer verkligen som ett brev på posten!!!


min dag!

Nu har jag precis kommit hem från min mamma och alla dom andra, Lowa behövde åka hem och lägga sig eftersom det blir ganska jobbigt för henne med mycket folk och stojj. Johannes stannade kvar och spelade poker med dom andra!
Annars idag har jag bara ungåtts med min familj och kökat god mat, på förmiddagen kom Ola och Hanna ner och hälsade på oss. trevligt trevligt!!
Imorgon blir det påskmiddag hemma hos min mamma, ska bli så gott!!


Igår när syrran och hennes familj kom fick jag min present av dom som ja skulle få när jag fyllde år men eftersom dom inte var här när jag fyllde år så fick ja den igår. Fick iaf jättefina gariner till vardagsrummet och den EFTERLÄNGTADE gröna ryamattan :) Tack så jättemycket!


jättetrött..

Idag är jag verkligen jättetrött, men finns inte så mycket annat att göra än att kliva upp när man har en pigg unge.. ;)
Ska om en liten stund börja göra oss iordning och packa alla saker sen åker jag bort och hämtar Anna och Thea och sen blir det stan, ska möta upp våran andra syster Linn och fika med henne på stan..


Kommer inte blir så mycket bloggande under helgen eftersom min syster kommer och hälsar på.



Nu ska jag mysa med Lowa!

RSS 2.0